Tgrt Haber

Almanya'da milletvekili yaka paça gözaltına alındı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Haziran 2023 22:23 - Güncelleme : 02 Haziran 2023 22:24
Almanya'da milletvekili yaka paça gözaltına alındı

Almanya’da düzenlenen bir gösteride polise karşı koyduğu iddia edilen solcu milletvekili Juliane Nagel, yaka paça gözaltına alındı.

Almanya’nın Leipzig​ kentinde “Dünya Çocuk Günü” kapsamında düzenlenen etkinlikte Saksonya Eyaleti Milletvekili Juliane Nagel, polise karşı koyduğu gerçekcesiyle yaka paça gözaltına alındı.

SERBEST BIRAKILDI

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; resmi bir gösteride aksamaya neden olduğu ve polise karşı koyduğu gerekçesiyle gözaltına alındığı aktarılan milletvekili Nagel'in işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

"ÖNCESİNDE POLİS​ BANA HAKARET ETTİ"

Gözaltına alınması hakkında açıklamada bulunan Nagel, “Orada duruyordum, polis memuru bana önce hakaret etti, sözlü tacizde bulundu. Sonra beni yoldan itip ona saldırdığımı iddia etti” cümlelerini kullandı.

Almanya'da milletvekili yaka paça gözaltına alındı

POLİSİN VEKİL OLDUĞUNDAN YOKMUŞ

Öte yandan Alman polisi tarafından yapılan açıklamada, "Dünya Çocuk Günü” kapsamında düzenlenen gösterilerde polis karşıtı slogan atıldığı, polisin Nagel’i tutuklarken milletvekili olduğundan haberi olmadığı ve bu tür gösterilerin suistimal edildiği ifade edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...