Tgrt Haber

Almanya'da silahlı saldırı, çok sayıda yaralı var, saldırgan vuruldu

23 Haziran 2016 17:46
Almanya'da silahlı saldırı, çok sayıda yaralı var, saldırgan vuruldu

Almanya'da bir sinema salonuna silahlı bir kişi tarafından ateş açıldı. Silahlı saldırgan sinema salonundaki kişileri rehin aldı. Alman özel birliklerinin saldırganı ölü olarak ele geçirdiği belirtildi. Saldırıda çok sayıda yaralı var...

Almanya'nın batısında bir sinema salonuna silahlı bir kişi tarafından ateş açıldı. Alman basınında yer alan haberlere göre silahlı saldırgan sinema salonunun önündeki kişileri rehin aldı. Frankfurt yakınlarındaki Mannheim kentinin Wernheim kasabasındaki sinema salonuna düzenlenen saldırıda en az 25 kişinin yaralandığı sayının 50'ye kadar ulaşabileceği bildiriliyor.

Yerel gazete Darmstadter Echo, Rhein-Neckar isimli alışveriş merkezine yerel saatle 14.00 sularında polis ve kurtarma ekiplerinin ulaştığını bildiriyor.

Gazeteye göre, Viernheim'deki tüm polis ve askeri ekiplerin alarma geçti.

Darmstadter Echo'ya ismini açıklamayan bir kaynak, alışveriş merkezinde elinde ağır silah bulunan bir saldırganın olduğunu söyledi. Aynı kaynak, saldırganın birçok kişiyi rehin aldığını da belirtiyor.

Bölgedeki görgü tanıkları, bir çok kişinin bölgeden kaçtığını söylüyor.

Özel birliklerin silahlı saldırganı ölü olarak yakaladığını bildirildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...