Tgrt Haber

Almanya'dan skandal karar! Anneden alıp eşcinsel aileye verdiler

20 Ağustos 2022 14:12 - Güncelleme : 20 Ağustos 2022 17:15
Almanya'dan skandal karar! Anneden alıp eşcinsel aileye verdiler

Almanya, Türk ailenin 10 aylık çocukları Emir ile ilgili skandal bir karara imza attı. Anne Aygül Küçükbıyık'ın elinden alınan Emir, eşcinsel bir aileye verildi. Küçükbıyık, Türk yetkililerden yardım istedi. 

Almanya​'nın Duisburg kentinde yaşayan anne​ Aygül Küçükbıyık'ın çocuğuyla ilgili skandal bir kara verildi. Alman yetkililer tarafından anne Aygül Küçükbıyık'ın elinden 10 aylık bebeği Emir alınıp eşcinsel bir çifte verildi. Anne Küçükbıyık çocuğuna kavuşmak için gözyaşı dökerek Türk yetkililere çağrı yaptı.

"AYDA BİR GÖSTERİYORLAR"

Duisburg kentinde yaşayan Aygül Küçükbıyık (30), oğlu Emir'in Aachen Gençlik Dairesi tarafından alınıp Köln yakınlarında yaşayan eşcinsel bir çifte verildiğini söyledi. Oğlunun 30 Mayıs'ta elinden alındığını bildiren Küçükbıyık, "Oğlum Emir'in eşcinsel çifte verilmesi üzerine Gençlik Dairesi'ne itirazda bulundum. Haddimi aştığımı söyleyerek kovmaktan beter ettiler. Emir'i bana ayda sadece bir kez gösteriyorlar" dedi.

"KİMLİĞİNİ NASIL KORUYACAK?"

Anne Aygül Küçükbıyık, "Oğlum ne yiyor ne içiyor bilmiyorum. Ben oğlumun özel günlerinde yanında olmak istiyorum. Bu en doğal annelik hakkım” ifadelerini kullandı. “Emir aynı zamanda Türk vatandaşı” diyen anne Küçükbıyık, Türkiye Cumhuriyeti yetkililerine çağrıda bulunarak “Türk evladı nasıl eşcinsel çiftin yanında Türk kimliğini koruyabilir?” dedi. Emir'in annesinden "psikolojik tedavi gördüğü için bakamayacağı" gerekçesiyle alındığı öğrenildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...