Tgrt Haber

Almanya'da teröristlere özgürlük var

18 Mart 2017 16:28
Almanya'da teröristlere özgürlük var

Frankfurt'ta Nevruz Bayramı'nı bahane ederek bir araya gelen terör sempatizanları, teröristbaşının fotoğraflarını taşıdı.

Türk bakanların yapacağı toplantıları iptal ederek art arda faşist kararlara imza atan Almanya, terör örgütlerine kucak açmaya devam ediyor.

ALMANYA'DA TERÖRİSTE ÖZGÜRLÜK VAR

Terör yürüyüşlerine tek bir polisin müdahale etmediği ülkede, sempatizanlar rahat rahat eylem yapıyor.

Almanya'da teröristlere özgürlük var

APO PAÇAVRALARI

Frankfurt'ta Nevruz Bayramı'nı bahane ederek bir araya gelen PKK sempatizanları, teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafının yer aldığı paçavraları taşıdı.

Almanya'da teröristlere özgürlük var

SÖZDE YASAKLANMIŞTI

FETÖ ve PKK terör örgütlerine verdiği desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sert bir şekilde eleştirdiği Almanya, PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın fotoğrafları ve terör örgütünün sembollerini yasaklamıştı. 

Alman basını, yasağın Federal İçişleri Bakanlığının 2 Mart tarihinde güvenlik birimleri ve eyaletlere gönderdiği beş sayfalık yazıda yer aldığı yazmıştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...