Tgrt Haber

Altı yaşındaki çocuğu, 7 yaşındaki kardeşi vurdu! Kahreden kaza

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
13 Ağustos 2024 10:35 - Güncelleme : 13 Ağustos 2024 10:51
Altı yaşındaki çocuğu, 7 yaşındaki kardeşi vurdu! Kahreden kaza

ABD'nin Güney Karolina eyaletinde 6 yaşındaki kız çocuğunu, 7 yaşındaki bir başka çocuk silahla vurarak öldürdü. Polis, olayı kaza olarak nitelendirdi. 7 yaşındaki çocuğun ise silahı nereden bulduğuna dair gizem sürüyor.

ABD'nin Güney Karolina eyaletinde bulunan Eutaw ville'de bir aileyi mahveden bir kaza​ meydana geldi. Polis, 'ateş etme' ihbarı üzerine bir eve geldiğinde acı olay gün yüzüne çıktı. 

KÜÇÜK KIZ KURTARILAMADI

6 yaşındaki kız çocuğunu, 7 yaşındaki erkek kardeşi silahla vurdu. Küçük kız, hastaneye kaldırıldı fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı, üst vücuduna isabet eden tek kurşun nedeniyle hayatını kaybetti. 

Altı yaşındaki çocuğu, 7 yaşındaki kardeşi vurdu! Kahreden kaza - 1. Resim

ÇOCUĞUN SİLAHI NEREDEN BULDUĞU BİLİNMİYOR

7 yaşındaki çocuğun, silahı nereden bulduğu ise henüz bilinmiyor. Polis Leroy Ravenell olaya dair "Bu tür bir olay, bu tür bir soruşturma, bir araştırmacının yapabileceği en zor şeylerden biridir. Gerçekten şok edici" ifadelerini kullandı. 

Altı yaşındaki çocuğu, 7 yaşındaki kardeşi vurdu! Kahreden kaza - 2. Resim

Yetkililer, ailelerin evde silah​ olduğu sürece güvenlik konusunda eğitim almalarını ve farkındalık oluşturulması gerektiğini belirtti.

Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...