Tgrt Haber

Arabada yılan paniği! Bir anda görünce kaza kaçınılmaz oldu

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
02 Haziran 2024 14:58 - Güncelleme : 02 Haziran 2024 15:17
Arabada yılan paniği! Bir anda görünce kaza kaçınılmaz oldu

ABD'de kanepe taşımak için kullanılan minibüste, bir anda ortaya çıkan yılan, şoföre kaza yaptırdı. Polisler, aracın her yerinde yılanı arayıp buldular. 

ABD'nin Manhattan​ şehrinde yolda seyreden bir araç, bir anda önündeki araca arkadan çarptı. Kazaya neden olan aracın şoförü Jared, New Jersey'deki bir kişiden kanepe aldıklarını taşımak için de bu minibüsü kiraladıklarını fakat kaçak yolcudan haberdar olmadıklarını anlattı. 

Arabada yılan paniği! Bir anda görünce kaza kaçınılmaz oldu - 1. Resim

''YILANI OYUNCAK SANDIM''

Jared, aracı kullandığı esnada oda arkadaşının ayaklarının dibinde büyük bir 'oyuncak' yılan​ gördüğünü düşündü. Yılanın oyuncak olmadığını fark ettiği anları ise şöyle anlattı:

''Belki birisi oyuncak yılanını arabada bırakmıştır? Ben de onu almak için aşağıya uzandım. Sıcak ve ağırdı. Sonra kafasını çevirdi ve bana baktı.''

Arabada yılan paniği! Bir anda görünce kaza kaçınılmaz oldu - 2. Resim

''KORKTUM! AYAĞIMI FRENDEN ÇEKTİM''

“Bu noktada pek fazla tutarlı düşüncem yoktu. Yılanlardan nefret ediyorum. Korktum. Ayağımı frenden çektim ve önümüzdeki arabaya çarptım.''

“Arabayı park ettim ve ayaklarımızı koltuğa koyduk. İlk başta onu arabadan çıkarmak için pencereden atmayı düşündüm ama sonra Manhattan'da olduğumuzu fark ettim, onu koyabileceğim hiçbir yer yok. Her yerde yayalar var.''

Arabada yılan paniği! Bir anda görünce kaza kaçınılmaz oldu - 3. Resim

Polisler, hayvan kontrol memurlarını aradılar ve araçtaki yılan bulundu. 

Arabada yılan paniği! Bir anda görünce kaza kaçınılmaz oldu - 4. Resim

''DAHA KÖTÜSÜ OLABİLİRDİ''

New York Post'un haberine göre Jared, yılanın satın aldıkları kanepeden çıktığını düşünmediğini "Kanepeyi kamyona koymak için parçalara ayırdık, bu yüzden kanepede yılan olmadığını biliyorum" sözleriyle ifade etti.

Jared kimsenin ciddi şekilde yaralanmamasına minnettar olduğunu dile getirdi:

'' Arabalarına çarptığım için kızlardan çok özür dilerim. Kimseye zarar gelmediği için minnettarım. Daha kötüsü olabilirdi."

Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...