Tgrt Haber

Arnavutluk'ta şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi

22 Kasım 2015 19:37
Arnavutluk'ta şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi

Arnavutluk'ta şiddetli yağış sonucu oluşan selde akıntıya kapılan bir kişi kayboldu.

 Arnavutluk'un kuzeydoğusundaki Lura şehrinde dün ​akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış sonucu sel olan bölgede, hidroelektrik santralinin su kanalını temizlemek için görevlendirilen Adil Vladi'nin (27), akıntıya kapıldığı bildirildi. Santralin bulunduğu bölgede akıntıya kapılan Vladi'nin, halen bulunamadığı kaydedildi.  Açıklamada ayrıca, İçişleri Bakanı Saimir Tahiri'nin ülkedeki valiliklerde bulunan Acil Durum Merkezleri'ne çağrıda bulunduğu ifade edilerek, ilgili kurum ve kuruluşlarının olası sel felaketine karşı saha çalışmaları yapmaları konusunda görevlendirildiği kaydedildi.
 
Öte yandan, Arnavutluk'un genelinde etkili olan şiddetli yağışın hayat şartlarını olumsuz etkilediği belirtilen açıklamada, selin meydana geldiği bölgelerde kısa süreli elektrik kesintilerinin yaşandığı ve birkaç ev ile iş yerinde hasar meydana geldiği ifade edildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...