Tgrt Haber

Avrupa'da DAEŞ alarmı

16 Haziran 2016 02:31
Avrupa'da DAEŞ alarmı

Fransa'da bir polis memurunun katledilmesinin ardından Avrupa'da terör alarmı verildi. Terör örgütü DAEŞ'in eylem hazırlığında olduğu belirlendi.

Fransa'nın başkenti Paris'te bir polis memuru ve eşinin DAEŞ'li bir terörist tarafından öldürülmesinin ardından Avrupa'da terör alarmı verildi. Belçikalı güvenlik kaynakları teröristlerin, Türkiye ve Yunanistan üzerinden Avrupa'ya gitmeye çalışan sığınmacıların arasına sızdığını aktardı.  Polis, önlemleri arttırmış durumda. Ancak net bir saldırı istihbaratı yok. Ülkedeki terör alarmı seviyesini yükseltme planı bulunmuyor.

O SALDIRI SONRASI ALARM VERİLDİ

Teröristlerin bir buçuk hafta önce Suriye'den yola çıktıkları ve pasaportlarının bulunmadığı ifade ediliyor. Avrupa'da son olarak DAEŞ'e bağlılık yemini eden Larossi Aballa adlı saldırgan, Paris'te bir polis komiseri ve eşini bıçaklayarak öldürmüştü.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...