Tgrt Haber

Ayı yerine kardeşini vurunca intihar etti

11 Şubat 2022 14:30
Ayı yerine kardeşini vurunca intihar etti

ABD'nin Oregon eyaletinden bir erkek, nişan aldığı ayı yerine yanlışlıkla kardeşini öldürünce intihar etti

ABD'nin Oregon eyaletinde yaşayan bir kişi, evinin yakınlarındaki siyah ayıdan korunmak için silah aldı. Fakat County'deki Sunny Valley'de meydana gelen olayda adam ayının yerine yanlışlıkla kardeşini vurdu. Polis, bir ayıya karşı kullanmak için 'silahını doldururken yanlışlıkla kardeşini vurduğunu' söyleyen adamın 911'i arayarak ihbarda bulunduğunu söyledi. Polis, ihbarın ardından harekete geçti.

Şerif Bürosu "Soruşturmaya göre, arayanın kazayla vurma olayını bildirmek için 911'i aradıktan sonra intihar ettiğine inanılıyor" diye ekledi. Şerif Yardımcısı Travis Snyder memurlar olay mahalline ulaştığında 911'i arayan kişinin ölümcül bir kurşun yarasıyla öldüğünü ve ikinci bir erkeğin daha kurşun yarasından öldüğünü gördüklerini söyledi.

Olay salı sabahı Oregon'daki Eugene kentine yaklaşık 200 km mesafedeki bir kırsal alanda gerçekleşti. Yetkililer kurbanların kimliklerini henüz açıklamazken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...