Tgrt Haber

Azerbaycan'dan Fazıl Mustafa saldırısına ilişkin açıklama: Terör eylemidir

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Mart 2023 18:33 - Güncelleme : 29 Mart 2023 18:42
Azerbaycan'dan Fazıl Mustafa saldırısına ilişkin açıklama: Terör eylemidir

Azerbaycan Devlet Güvenlik Servisi, Büyük Kurtuluş Partisi Genel Başkanı ve Milletvekili Fazıl Mustafa'ya düzenlenen silahlı saldırının 'terör' eylemi olduğunu açıkladı.

Azerbaycan​'da, dün yerel saatle 21.51 civarında Büyük Kurtuluş Partisi Genel Başkanı milletvekili Fazıl Mustafa, uğradığı silahlı saldırıda yaralanmıştı.

"TERÖR EYLEMİDİR"

Azerbaycan Devlet Güvenlik Servisi tarafından yapılan açıklamada, Mustafa’ya yönelik silahlı saldırı​ terör eylemi olarak nitelendirilerek, saldırıyla ilgili “terör” soruşturması açıldığı bildirildi.

OPERASYON BAŞLATILDIĞI AÇIKLANDI

Açıklamada, terör eylemini gerçekleştiren kişiyi ve suça karışan diğer kişilerin tespit edilmesi ve ceza karşısında yargılanması için operasyonların yürütüldüğü aktarıldı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Terör eylemi sonucunda Mustafa sağ omuzundan ve sağ ayağından kurşun yarası aldı. Hastaneye kaldırılan ve 2 operasyon geçiren Mustafa'nın hayati tehlikesi bulunmuyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...