Tgrt Haber

Bahçeli'nin açıklaması Güney Kore'de gündem oldu

10 Temmuz 2015 19:39
Bahçeli'nin açıklaması Güney Kore'de gündem oldu

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Çinli-Koreli benzerliği açıklaması, Güney Kore kanallarında yer aldı.

Geçtiğimiz günlerde bir gazeteye röportaj veren MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamaları bugün tüm Güney Kore kanallarında geniş yer aldı.

BAHÇELİ'NİN ÇEKİK GÖZ AÇIKLAMASI GÜNEY KORE'DE HABER OLDU

Bahçeli'nin, "Bunlar genç çocuklar. Birisi sürükler, bunlar da arkasından gidebilir. Hem Koreli ile Çinliyi ayırt edecek özellik nedir? Çekik göz... Baktı ki ikisi de çekik göz... Fark eder mi efendim?" ifadesi hemen hemen tüm televizyon kanallarında haber oldu.

"IRKÇI SÖYLEM VAR"

"Yapılan saldırıları kınaması beklenen liderin ırkçı söylemlerde bulunması şaşırttı."ifadelerinin kullanıldığı haberlerde, Bahçeli'nin bu açıklamalarına Türkiye'de birçok kişinin de tepki gösterdiğinin belirtilmesi dikkat çekti.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
zakir emir10 Temmuz 2015 20:35

Yaziklar olsun, turk olan o kadar cekik gozlu varki. Ister Kazak turkleri ister Kirgiz turkleri ister Sibiyada yashayan turk toplulukleri hepisi cekik goz. Demekki sayin Bahceli cevresinden otesini hic gormiyen, dunyada nerde Turkler var olduguni isitmis ama hic gormeden MILLIYETCILIK yapmaya cabaliyan lider eger sayilirsaBende sapina kadar TURKUM ama boyle liderimin olmasini istemezdim.Bizlere Erdogan gibi krizmtik konusma ustasi kurnaz akilli genis goruslu ikna edici MILLIYETCI politik lider

Sonraki Haber Yükleniyor...