Tgrt Haber

Balıkçı teknesi Portekiz açıklarında alabora oldu! 3 kişi öldü, 7 kişi kayıp

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
03 Temmuz 2024 16:54 - Güncelleme : 03 Temmuz 2024 17:00
Balıkçı teknesi Portekiz açıklarında alabora oldu! 3 kişi öldü, 7 kişi kayıp

Portekiz'in başkenti Lizbon'un kuzeyindeki Marinha Grande kıyısının açıklarında bir balıkçı teknesinin alabora olması sonucu 3 kişinin öldüğü, 7 kişinin kayıp olduğu bildirildi.

Portekiz Ulusal Denizcilik Kurumu yetkililerinin, Portekiz haber ajansı Lusa'ya verdiği bilgiye göre, Virgen Dolorosa adlı balıkçı teknesi yerel saatle 04.30 sıralarında Marinha Grande kıyılarının yaklaşık 1 mil açıklarında battı.

3 CESET ÇIKARILDI

Teknede 17 kişilik mürettebat olduğu; helikopter ve dronla havadan, teknelerle denizden arama ve kurtarma çalışmalarının devam ettiği, henüz 3 cesedin çıkarıldığı, 7 kişinin kurtarıldığı, 7 kişinin ise kayıp olduğu ifade edildi.

Portekiz'de uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapan sörf merkezi Nazare'ye sadece 20 kilometre uzaklıkta olan bölge, dev dalgalarıyla tanınıyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...