Tgrt Haber

Balkonda kavga faciayla sonuçlandı! Korkuluk kırılınca yere çakıldılar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
19 Temmuz 2022 11:01 - Güncelleme : 19 Temmuz 2022 17:46

Rusya’da balkon tartışan çiftin, korkulukların kırılması sonucu metrelerce yükseklikten yere düştüğü anlar kameralara saniye saniye yansıdı. Görüntülerin Twitter’da paylaşılmasından sonra kısa süre içerisinde izlenme rekoru kırdı.

Rusya’da bir çiftin kavgası faciayla bitti. Balkonda tartışan 2 kişi metrelerce yükseklikten yere çakıldı. Çiftin kavgasını o sırada sokaktan geçen bir kişi cep telefonu kamerasıyla kaydetmeye başladı.

KORKULUKLAR KIRILINCA YERE ÇAKILDILAR

Bir süre birbirleri çekiştiren çift​ korkulukların kırılması sonucu metrelerce yükseklikten yere düştü. Görüntüler Twitter'da kısa sürede viral oldu. Çiftin ikisinin de 35 yaşında olduğu ve aralarında günlerdir devam eden bir problem olduğu iddia edildi.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Görüntüler gündem olması üzerine açıklamalarda bulunan yetkililer ise çiftin sağlık durumunun iyi olduğunu aktardı. Vücutlarında ufak çaplı ezikler olduğu belirtilen şahıslar hakkında herhangi bir işlem yapılmadığı da belirtildi.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...