Tgrt Haber

Bangladeş'te feci olay! Tren vagonları ateşe verildi: Çok sayıda ölü var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Aralık 2023 11:22 - Güncelleme : 19 Aralık 2023 11:39

Bangladeş’te kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından bir trenin vagonu ateşe verildi. Çıkan yangında biri çocuk 4 kişi hayatını kaybetti.

Bangladeş’in başkenti Dakka’da sabah saatlerine doğru dehşete düşüren bir olay yaşandı. Henüz kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından,  bir trenin 3 vagonunu ateşe verildi.

Yerel kaynaklar tarafından yapılan açıklamada, olayda 3 yaşındaki bir çocuğun da aralarında bulunduğu 4 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

YANGIN​ KONTROL ALTINDA

Bangladeş​ Demiryolları Bakanı Nurul İslam Sujan yaptığı açıklamada, olayda çok sayıda kişinin yaralandığını ve 3 itfaiye biriminin olay yerine sevk edildiğini söyledi. Yangının kontrol altına alındığı, alev alan vagonların kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

BU SALDIRI İLK DEĞİL...

Öte yandan Bangladeş'in ana muhalefet partisi Bangladeş Milliyetçi Partisi (BNP) 7 Ocak’ta yapılması planlanan genel seçimler öncesi hükümetin istifasını talep etmiş ve ülke genelinde bir günlük grev çağrısında bulunmuştu.

Ülkede, Ekim ayından bu yana muhalefetin çağrısıyla sokağa inen göstericiler, çok sayıda aracı kundaklamış ve polisle çatışmıştı.
Gazipur kentinde 13 Aralık’ta kimliği belirsiz kişilerin demiryolu hattındaki rayları kesmesi sonucu meydana gelen tren​ kazasında 1 kişi hayatını kaybetmiş, en az 12 kişi yaralanmış, olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...