Tgrt Haber

Bariyerleri aşamadı, tren paramparça etti: 3 ölü, 1 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Aralık 2022 22:56 - Güncelleme : 10 Aralık 2022 00:50

Tayland'da hemzemin geçitte kapalı durumda olan bariyerlerden geçmeye çalışan araç, treni çarpması sonucu kullanılamaz hale geldi. Feci kazada araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Tayland'ın güney eyaleti Hua Hin'de dün gece saatlerinde yaşanan olayda, hemzemin geçitte kapalı durumda olan bariyerleri yandan geçerek aşmaya çalışan bir araca o sırada bölgeden geçen yolcu treni çarptı.

ARACI 10 METRE İLERİ SÜRÜKLEDİ

Yaşanan kaza sonrası hemzemin geçitten 100 metre ileriye sürüklenerek ters dönen aracın içindeki 4 kişiden 3'ü olay yerinde hayatını kaybederken, diğer kişi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Bariyerleri aşamadı, tren paramparça etti: 3 ölü, 1 yaralı

Kazada hayatını kaybeden aracın sürücüsünün Hua Hin Polis Departmanı müfettiş yardımcısı olduğu, trendeki mürettebat ve yolcuların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

"TRENİ DURDURACAK YETERLİ ZAMANIM YOKTU"

Nakhon Si Thammarat şehrinden başkent Bangkok'a yolcu taşımakta olan trenin makinisti yaptığı açıklamada, bariyerlerin kapalı olduğu ve trenin normal seyrinde ilerlediği sırada yola aniden bir aracın çıktığını gördüklerini ancak treni durdurmak için yeterli zamanlarının olmadığını belirtti.

Bariyerleri aşamadı, tren paramparça etti: 3 ölü, 1 yaralı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...