Tgrt Haber

Batı Şeria'da silahlı saldırı: İsrailli yerleşimci öldü ordu bölgeyi kuşattı

21 Ağustos 2023 12:11 - Güncelleme : 21 Ağustos 2023 12:20
Batı Şeria'da silahlı saldırı: İsrailli yerleşimci öldü ordu bölgeyi kuşattı

İşgal altında bulunan Batı Şeria'nın güneyindeki El Halil kentinde silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda İsrailli bir yerleşimci hayatını kaybederken bir başka yerleşimci ise ağır yaralandı. Saldırının ardından işgalci İsrail, bölgeye takviye kuvvetler gönderdi.

Batı Şeria​'nın El Halil​ kentinde, 60 numaralı otoyoldasilahlı saldırı düzenlendi. Ordu radyosu, saldırıda 40 yaşlarında yerleşimci bir kadının öldüğünü, bir yerleşimci erkeğin ise ağır yaralandığını duyurdu.

İsrail ordusu, silahlı saldırının gerçekleştiği bölgeye, yerleşimcilerin olası misilleme ihtimaline karşı ve saldırganı yakalamak için takviye kuvvetler gönderdiğini duyurdu. 

ORDU BÖLGEYİ KUŞATTI

İsrail Ordu Sözcüsü Avichay Adraee, X platformundan yaptığı açıklamada, ordu güçlerinin şüphelilerin peşine düştüğünü söyleyerek saldırının faillerinin yakalanması için bölgede kontrol noktalarının oluşturulduğunu duyurdu.

 

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...