Tgrt Haber

Batı Şeria’da silahlı saldırı: 4 İsrailli hayatını kaybetti

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / İHA
21 Haziran 2023 00:44 - Güncelleme : 21 Haziran 2023 03:50

Filistin’in Batı Şeria bölgesinde düzenlenen silahlı saldırıda 4 İsrailli hayatını kaybederken, 4 İsrailli de yaralandı. Saldırı sonrası açıklama yapan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, “Bize zarar veren ya hapiste ya da mezarda. Burada da bu böyle olacak” dedi.

İsrail güçlerinin dün Batı Şeria’daki Cenin​ mülteci kampına yaptığı helikopter destekli baskının ardından Ramallah kentinin kuzeyindeki Eli yerleşim bölgesinde silahlı saldırı düzenlendi. Olayda 4 İsrailli öldü, 4 İsrailli yaralandı.

SALDIRGAN ETKİSİZ HALDE

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; saldırgan olay yerinde vurularak etkisiz hale getirildi. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), saldırganın Filistinli olduğunu ifade ederek, saldırıyla bağlantılı başka şüpheliler olabileceğini açıkladı.

Batı Şeria’da silahlı saldırı: 4 İsrailli hayatını kaybetti

Foto: Anadolu Ajansı

NETANYAHU: BİZE ZARAR VEREN YA HAPİSTE YA MEZARDA

Filistin’in Batı Şeria​ bölgesinde düzenlenen ve 4 İsraillinin hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, yaptığı açıklamada, "Bize zarar veren ya hapiste ya da mezardadır. Burada da bu böyle olacak. Tüm seçenekler masada. Terörle tüm gücümüzle mücadeleye devam edeceğiz ve yeneceğiz” dedi.

Kaynak: TGRT Haber / İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...