Tgrt Haber

Bebeğin üzerine sıcak kahve döken saldırgan için insan avı! Dünya çapında aranıyor

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Eylül 2024 11:18 - Güncelleme : 09 Eylül 2024 11:38

Avustralya'da Queensland eyaletine bağlı Brisbane şehrinde 9 aylık bebeğin üzerine sıcak kahve döküp kaçan saldırgan yakalanamadı. 33 yaşındaki saldırganın yakalanabilmesi için ülke seferber oldu, insan avı başladı. 

Avustralya​'da 31 Ağustos günü, Queensland​ eyaletinde bulunan Brisbane şehrinde bir saldırgan​, parkta piknik yapan bir aileye dehşeti yaşattı. Aileye yaklaşan saldırgan matarasındaki sıcak kahveyi 9 aylık bebeği üzerine döktü ve olay yerinden kaçtı. Bebeğin yüzünde ve vücudunda ciddi yanıklar meydana geldi.

Bebeğin üzerine sıcak kahve döken saldırgan için insan avı! Dünya çapında aranıyor - 1. Resim

İNSAN AVI BAŞLATILDI

Polis, olay yerinden kaçan saldırgan için tutuklama emri çıkardı. Fakat saldırgan bir türlü yakalanamadı. Ülkeden kaçtığı tespit edilen saldırgan için insan avı başlatıldı. 

Bebeğin üzerine sıcak kahve döken saldırgan için insan avı! Dünya çapında aranıyor - 2. Resim

Soruşturmayı yürüten Müfettiş Paul Dalton yaptığı açıklamada, olayın bugüne kadar gördüğü ''en karmaşık ve sinir bozucu'' olay olduğunu bildirerek saldırganın kimlik tespitinin yapıldığını ve hangi ülkeye kaçtığının da belirlendiğini sözlerine ekledi.

Bebeğin üzerine sıcak kahve döken saldırgan için insan avı! Dünya çapında aranıyor - 3. Resim

Saldırganın ülkeden kaçtığının belirlenmesinin ardından Avustralya polisi diğer ülkelerden destek istedi. Dalton, saldırganın 2019 yılından bu yana Avusturalya’ya seyahat ettiğini Yeni Güney Galler ve Victoria’da ikamet bilgisinin bulunduğunu kaydetti.

Bebeğin üzerine sıcak kahve döken saldırgan için insan avı! Dünya çapında aranıyor - 4. Resim

BEBEĞİN DERİ NAKLİNE İHTİYACI VAR

Saldırıya uğrayan ailesi ise yaptığı açıklamada bebeğin deri nakline ihtiyaç duyabileceğini söyledi. Bebek​ için açılan yardım sayfada şuana kadar 100 bin dolar yardım toplandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet 9 Eylül 2024 11:51

Vay canına böyle bir şey olamaz be bu kadar küçük bir çocuk nasıl böyle acırız çok korkunç savcılık bunu hemen çözmeli

Sonraki Haber Yükleniyor...