Tgrt Haber

Benzin istasyonu havaya uçtu! Patlama şehrin her yerinden görüldü: Ölü ve yaralılar var

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: tgrthaber.com
12 Ekim 2024 17:18 - Güncelleme : 12 Ekim 2024 17:21

Çeçenistan'ın başkenti Grozni'deki bir benzin istasyonunda film sahnelerini aratmayan patlama meydana geldi. Patlama sonucu ilk belirlemelere göre ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. Patlamanın nedeni ise henüz bilinmiyor.

Çeçenistan​'ın başkenti Grozni'de bir benzin istasyonu​ havaya uçtu. Patlama​ sonucu yükselen ateş topu, şehrin bir çok yerinden görüldü. İlk belirlemelere göre 2'si çocuk olmak üzere 4 kişi yaşamını yitirdi, en az 10 kişi yaralandı.

Yetkililer, ölenlerin benzin istasyonunda bulunan kişiler olduğunu belirtti. Ölen 4 kişinin aynı aileden olduğu düşünülüyor.

Benzin istasyonu havaya uçtu! Patlama şehrin her yerinden görüldü: Ölü ve yaralılar var - 1. Resim


BİR ÇOCUK ŞOK DALGASIYLA FIRLAYARAK ARABAYA ÇARPTI

Yaralananlar arasında, patlamanın oluşturduğu şok dalgasından ötürü yere düşen insanlar var. Bir çocuğun, şok dalgasından dolayı bir arabaya fırlayarak çarptığı aktarıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yerel kaynaklar, birden fazla patlamanın duyulduğunu aktardı. Yetkililer, patlamalarının sebebinin bir saldırı​ olduğuna dair bir işareti henüz bulmuş değil.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Deniz12 Ekim 2024 17:23

Bu kadar korkunç bir olay nasıl olabilir hayatı hiç kolaylaştırmayan şeyler yaşıyoruz sanki

Sonraki Haber Yükleniyor...