Tgrt Haber

Berlusconi'nin Erdoğan için kullandığı cümle akıllara geldi

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
12 Haziran 2023 17:50 - Güncelleme : 12 Haziran 2023 17:55
Berlusconi'nin Erdoğan için kullandığı cümle akıllara geldi

Türkiye ile yakın ilişki kuran Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin ölümü sonrası akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili kullandığı cümle geldi.

İtalya’nın eski başbakanı Silvio Berlusconi, 86 yaşında Milano​'daki San Raffaele hastanesinde hayata veda etti. Silvio, Nisan ayında, daha önce açıklanmayan bir kronik lösemi vakasıyla bağlantılı bir akciğer enfeksiyonu tedavisi görmüştü.

ERDOĞAN'A ÖVGÜ

1994 yılından 2011 yılına kadar İtalyan siyasetine yön veren ve dört hükümeti yöneten milyarder iş insanı Berlusconi’nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​ için kullandığı sözler akıllara geldi.

Sık sık Erdoğan'la görüşen samimi pozlar veren Berlusconi, "en yakın dostlarından biri" olarak tanımlamıştı. Berlusconi, Türkiye​ ile yakın ilişkiler kurmuş, Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın 2003'te İstanbul'da kıyılan nikâhında da şahitlik yapmıştı. Berlusconi ayrıca, Sümeyye Erdoğan'ın düğününe de katılmıştı.

Berlusconi'nin Erdoğan için kullandığı cümle akıllara geldi

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...