Tgrt Haber

Biden çiftinin saçları Türk kuaföre emanet! Türk berber TGRT Haber'e konuştu: Bayan Biden’la topuz tartışması yapıyoruz

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
17 Haziran 2023 13:13 - Güncelleme : 17 Haziran 2023 13:58

ABD Başkanı Joe Biden ve First Layd Jill Biden'ın kuaförünün bir Türk olduğunu biliyor muydunuz? TGRT Haber dış haber editörü Emre Diner, Başkan ve First Lady'nin saç kesimlerini yapan Ankaralı kuaför Güven Baltacı'yla konuştu. Baltacı, Beyaz Saray’a kadar uzanan başarısını anlattı.

 2002 yılında Amerika’da yaşayan kuaförlük yapan ağabeyinin yanına gitti. Gidişiyle birlikte de hayatı değişti. Çünkü yaptığı işlerle namı Beyaz Saray’a kadar gitti. 2009’dan bu yana ABD BaşkanıJoe Biden​ ve eşi Jill Biden’ın saçları kuaförlüğünü yapmaya başladı. Güven Baltacı şimdi haftanın 4 günü Beyaz Saray​'a gidiyor. Biden çiftinin saçlarının bakımını yapıyor.

BİDEN SAÇLARINI ARKASI UZUN SEVİYOR

ABD Başkanı Joe Biden ve First Lady Jill Biden’ın kuaförü Ankaralı Güven Baltacı TGRT Haber’den Emre Diner’e konuştu. Amerika’ya yerleşme macerasını anlattı. Baltacı ABD Başkanı Biden'la nasıl tanıştığını anlattı. Buna, Başkanın eski gelinin vesile olduğunu söyledi. Joe Biden’ın başkan yardımcısı olduğu dönemde, Jill Biden’ın geliniyle birlikte salonuna gelmeye başladığını dile getirdi. Güven Baltacı Başkan Biden’ın saçının arkasını uzun istediğini anlattı. Nedenini de bakın nasıl açıkladı? Baltacı saç kesimi sırasında Biden’ın politika konuşmadığını söyleyerek "Türkiye'yi de Türkleri de seviyor" dedi.

Biden çiftinin saçları Türk kuaföre emanet! Türk berber TGRT Haber'e konuştu: Bayan Biden’la topuz tartışması yapıyoruz

TOPUZ TARTIŞMASI YAPIYORUZ 

Ankaralı kuaför, Biden ailesinden aldığı ücreti de açıklayarak “Her saç kesiminden 150 dolar alıyorum” dedi. First lady Jill Biden’ın saçlarını sade istemesi ise Baltacı’yı zorluyor. Baltacı, “Jill Biden​ ile zaman zaman topuz tartışması bile yaşıyoruz ancak yine Jill’in dediği oluyor” diye konuştu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...