Tgrt Haber

Biden seçimden çekilme çağrısına yanıt verdi, Trump'a meydan okurken de dili sürçtü

Editör: Banu İriç / Kaynak: Anadolu Ajansı
06 Temmuz 2024 01:38 - Güncelleme : 06 Temmuz 2024 05:52
Biden seçimden çekilme çağrısına yanıt verdi, Trump'a meydan okurken de dili sürçtü

ABD başkanlık seçimleri için yeniden aday olan Joe Biden hakkında yapılan seçimlerden geri çekilme çağrılarına cevap verdi. Trump'ı yenmek için yaşlı olmadığını öne süren Biden'ın yine dili sürçtü.

ABD Başkanı Joe Biden​, seçim yarışından çekilmesine yönelik baskılar ve kendisiyle ilgili eleştirilerle ilgili, "Seçim yarışından çekilmeyeceğim ve kazanacağım." açıklamasında bulundu. Biden, Wisconsin​'de düzenlediği seçim kampanyasında konuştu.

Joe Biden, Donald Trump​'la canlı yayın tartışmasının ardından çok sayıda spekülasyon yapıldığını ifade ederek, "Biden ne yapacak diye soruyorlar. İşte size söylüyorum. Seçim yarışından çekilmeyeceğim ve kazanacağım." dedi.

"TRUMP'I 2020'DE YENECEĞİM"

Biden, bazılarının insanların verdiği oyları umursamayarak kendisinin seçim yarışından çekilmesini istediğini belirtti.

Dili sürçen Biden, "Trump'ı 2020'de yeneceğim." diye konuştu.

Biden seçimden çekilme çağrısına yanıt verdi, Trump'a meydan okurken de dili sürçtü - 1. Resim

Yere düşünce kalkması gerektiğini bildiğini söyleyen Biden, "190 dakikalık bir münazaranın 3,5 yıllık yapılan işleri silmesine izin vermem." ifadesini kullandı.

Biden, yaşıyla ilgili eleştirilere de "Başkanlık döneminde başarılar ele ederken çok yaşlı değildim." diyerek karşılık verdi.

"TRUMP DİKKATİMİ DAĞITTI"

 Joe Biden, Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump'la ciddi eleştirilere yol açan canlı yayın tartışmasındaki performansını gerekçelendirmek için, "Trump mikrofonu bile kapalıyken bağırıyordu. Bu da benim dikkatimi dağıttı." ifadelerini kullandı.

Münazara gecesi ne olduğunun sorulması üzerine Biden, "Çok hastaydım, kendimi çok kötü hissediyordum." dedi.

Biden, kötü bir gece geçirdiğini belirterek, "Trump mikrofonu bile kapalıyken bağırıyordu. Bu da benim dikkatimi dağıttı. Sorun sadece bu değildi ama çok kontrol sağlayamadım." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...