Tgrt Haber

ABD Başkanı Biden'dan UFO açıklaması: Düşürülen cisimlerin ne olduğunu bilmiyoruz

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
16 Şubat 2023 22:15 - Güncelleme : 16 Şubat 2023 22:55
ABD Başkanı Biden'dan UFO açıklaması: Düşürülen cisimlerin ne olduğunu bilmiyoruz

Son dakika haberi: ABD Başkanı Joe Biden, geçtiğimiz günlerde Kanada'da da düşürülen UFO'lar hakkında açıklamalarda bulundu. Vurulan 3 cismin ne olduğunu bilmediklerini belirten Biden, istihbaratlarının düşürülen cisimlerin özel şirketlere bağlı balonlar olduğunu düşündüğünü aktardı. Biden, UFO'ların enkazlarını aramaya devam ettiklerini söyledi.

ABD​, son 1 hafta içerisinde biri Kanada​'da olmak üzere 3 tane tanımlanamayan uçan nesne (UFO) düşürdü. ABD'nin UFO​'ları düşürdüğünü açıklamasının ardından Uruguay, Japonya​ ve Çin de hava sahalarında tanımlanamayan cisimlerin görüldüğünü açıklamıştı. Dünyayı tedirgin eden olaylarla ilgili ABD hükümetinden resmi bir açıklama yapılmamışken Pentagon, bu cisimlerin İtiş gücü olmadan havada nasıl durduğunun bilinmediğini ve teknolojisi hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadıklarını aktarmıştı.

UFO'ların düşürülmesinden günler sonra ABD Başkanı Joe Biden​ konuya ilişkin ilk kez konuştu. Biden, geçtiğimiz günlerde Kanada'da da düşürülen UFO'lar hakkında açıklamalarda bulundu.

"İSTİHBARAT 'BALON' DİYOR"

Vurulan 3 cismin ne olduğunu bilmediklerini belirten Biden, istihbaratlarının düşürülen cisimlerin özel şirketlere bağlı balonlar olduğunu düşündüğünü aktardı. Biden, UFO'ların enkazlarını aramaya devam ettiklerini söyledi.

"BENİ BİR RAHAT BIRAKIN"

Açıklamalarının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplamak istemeyen Biden, gazetecilere "Beni bir rahat bırakın, dostum” dedikten sonra salonu terk etti.  

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...