Tgrt Haber

ABD Başkanı Joe Biden'dan 'Ukrayna'yı ziyaret' sorusuna kaçamak cevap

20 Nisan 2022 11:29 - Güncelleme : 20 Nisan 2022 11:45
ABD Başkanı Joe Biden, 5 gün önce Ukrayna'yı ziyaret edebileceğini söylemişti.

ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna'yı ziyaret edeceğini söylemesinin ardından gazetecinin sorusuna verdiği kaçamak cevap ile dikkatleri üzerine çekti.

ABD Başkanı Joe Biden, 5 gün önce Ukrayna'yı ziyaret edebileceğini söylemişti.

Son zamanlarda yaptığı hareketlerle çok konuşulan ABD Başkanı Joe Biden'ın Ukrayna'yı ziyaret edip etmeyeceği merak ediliyordu. Beyaz Saray basın servisine göre, Biden, Kuzey Carolina gezisi öncesinde, gazetecilerin Kiev'i ziyaret etmeye hazır olduğuna dair olumlu cevap vermişti. Fakat Biden, bu kararından döndü.

Joe Biden, New Hampshire eyaletinde gazetecilerin "Kiev'i ziyaret edecek misiniz?" sorusunu, "Bilmiyorum" cevabını verdi. Biden, ardından ise durumu toparlamak için Ukrayna'yı daha önce defalarca ziyaret ettiğini belirtti.

ABD Başkanı, ABD yönetiminin şu anda üst düzey ABD yetkililerinin Ukrayna'ya olası bir ziyareti hakkında "karar vermekte" olduğunu da ifade etmişti.

BORIS JOHNSON UKRAYNA'YA GİTMİŞTİ

Rusya ile savaş halinde olan Ukrayna'ya son ziyareti İngiltere Başbakanı Boris Jonshon yapmıştı. İngiliz lider, Kiev'de Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski ile sokakları gezmişti.

ABD Başkanı Joe Biden'dan 'Ukrayna'yı ziyaret' sorusuna kaçamak cevap

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...