Tgrt Haber

Bilim dünyası şaşkına döndü! Dünya bu adamı konuşuyor 60 yıldır uyumuyor…

03 Temmuz 2023 16:53 - Güncelleme : 03 Temmuz 2023 17:00
Bilim dünyası şaşkına döndü! Dünya bu adamı konuşuyor 60 yıldır uyumuyor…

Türünün tek örneği bir enfeksiyon nedeniyle onlarca yıldır uyuyamıyor. Thai Ngoc isimli bir adam kalıcı bir uykusuzluk sorunuyla mücadele ediyor.

80 yaşındaki Thai Ngoc kalıcı bir uykusuzluk​ sorunuyla mücadele ediyor. Yaşlı adam 60 yıldır uyumadığını iddia ederek uyumak için kendisini zorladığını ve gözlerini kapatmak için her gece mücadele verdiğini söyledi.

UYKUSUZLUĞUN NEDENİ BULUNMADI

Türünün tek örneği bir enfeksiyon​ nedeniyle onlarca yıldır uykusuz kalan 80 yaşındaki Thai Ngoc, son olarak 1962 yılında derin bir uyku yaşadığını dile getirdi. Ngoc’un ailesi, arkadaşları ve komşuları 80 yaşındaki adamı hiç uyurken görmediklerini söyledi. Birçok tıp uzmanı adamı test ederken hiç kimse gerçekten uykusuzluğunun nedenini bulamadı.

Bilim dünyası şaşkına döndü! Dünya bu adamı konuşuyor 60 yıldır uyumuyor…

“UYUYABİLMEYİ ÇOK İSTERDİM”

En son ne zaman bir anlığına gözlerini kapatmayı başardığını hatırlamadığını söyleyen Ngoc, “Uyuyabilmeyi çok isterdim. Gözlerimi kapatmak için mücadele ediyorum” dedi. 24 saat boyunca tarlada çalışarak gününü verimli bir şekilde kullanmaya çalışan Ngoc, “Uyumak istiyorum. Bunun için sabaha karşı 04.00 gibi yatağa yatıyorum ama asla başarılı olamıyorum” şeklinde konuştu. 

Kaynak: Mynet
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...