Tgrt Haber

Bir anda alev aldı, yolcular büyük panik yaşadı! Uçakta korku dolu anlar kamerada

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Ocak 2023 18:39 - Güncelleme : 11 Ocak 2023 19:02

Tayvan’da kalkmaya hazırlanan bir uçağın içinde panik dolu anlar yaşandı. Yolculardan birine ait taşınabilir şarj cihazının bir anda alev alması sonucu 2 kişi yaralandığı olayda, kalkış yapmaya hazırlanan uçak, yeniden park yerine yanaştı. Uçakta yaşanan panik dolu anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Tayvan’ın başkenti Taipei’deki Taoyuan Uluslararası Havaalanı'nda kalkış yapmaya hazırlanan bir yolcu uçağında panik dolu anlar yaşandı. Singapur​'a doğru yola çıkacak olan Scoot Havayolları'na ait uçakta bir yolcuya ait taşınabilir şarj cihazı aniden alev aldı.

KABİNİ DUMANLAR SARDI

Alevlerin büyümesiyle kabini dumanlar sardı. Yangını söndürmeye çalışan şarj cihazının sahibi ve arkadaşı olayda hafif şekilde yaralandı. Yolcuların büyük paniğe kapıldığı o anlarda kabin ekibi alevlere müdahale etti. Kalkış yapmaya hazırlanan uçak, yeniden park edildi. 

PANİK DOLU ANLAR KAMERADA

Yaşanan olayla ilgili Scoot Havayolları'ndan yapılan açıklamada, kazada 2 yolcunun hafif yaralandığı, diğer yolcular ile çalışanların sağlık durumunun iyi olduğunu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan uçakta yaşanan panik dolu anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...