Tgrt Haber

Bir garip mayonez kavgası! Arkadaşını ezerek öldürdü

06 Şubat 2022 10:29
Yemeğe dökülen mayonez yüzünden öldürüldü.

ABD'nin Pisgah şehrindeki bir eğlence mekanında eğlenen iki arkadaş arasında 'mayonez' kavgası çıktı. Kavga, ilk olarak yatıştırılsa da mekanın dışında da devam etti. Kristofer Erlbacher, 30 yaşındaki Caleb Solberg'i kamyonetle ezerek öldürdü.

Yemeğe dökülen mayonez yüzünden öldürüldü.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Lowa eyaletinin Pisgah kasabasında korkunç bir olay meydana geldi. 29 yaşındaki Kristofer Erlbacher ile 30 yaşındaki Caleb Solberg bir arkadaşlarıyla beraber bir eğlence mekanında yemek yerlerken 'mayonez' kavgası çıktı. Erlbacher ile Solberg arasında yemeğe dökülen mayonez tartışması giderek alevlendi ve kavgaya dönüştü.

İki arkadaş arasındaki kavga, mekandakilerin araya girmesiyle yatıştırıldı. Evlerine dağılmak üzere mekandan ayrılan ikilinin kavgası yeniden alevlenince tehditler havada uçuştu.

Kavga şiddetlendi ve kamyonetiyle birlikte Caleb Solberg'in evinde giden Kristofer Erlbacher, burada bir süre daha tartışma yaşadıktan sonra arkadaşını komyonetle ezerek öldürdü.

Bir garip mayonez kavgası! Arkadaşını ezerek öldürdü

Olayın ardından yapılan incelemelerde Solberg'in ilk darbede ölmediği ve Erlbacher'in onu öldürmek için bir hamle daha yaptığı tespit edildi. Katil zanlısı, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...