Tgrt Haber

Bir timsahtan kaçarken birçoğunun olduğu gölete düşüyorlardı! İşte o anlar

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
26 Şubat 2024 13:03 - Güncelleme : 26 Şubat 2024 13:17

ABD'nin Florida eyaletindeki bir golf sahasında timsah dehşeti yaşandı. Gol arabasıyla ilerleyen insanların peşine bir anda takılan timsah büyük bir korkuya neden oldu. 

Timsahlarıyla ünlenen Florida​'da bir olay​ daha yaşandı. Bu kez mekan ise bir golf​ sahasıydı. Sahada golf aracıyla yoldan giden iki kişinin önüne bir anda bir timsah​ fırladı. Engebeli arazide fark edilmeyen ve aniden insanların üzerine doğru fırlayan timsah ciddi bir korkuya neden oldu.

Bir timsahtan kaçarken birçoğunun olduğu gölete düşüyorlardı! İşte o anlar - 1. Resim

Golf aracını kullanan kişi, timsahın saldırısından korunma için aracı sağa yönde kırdığında ise az kalsın bir gölete düşürüyorlardı. Gölette ise birden çok timsah olma ihtimali oldukça yüksekti. 

Bir timsahtan kaçarken birçoğunun olduğu gölete düşüyorlardı! İşte o anlar - 2. Resim

O anlar sosyal medya platformu X'te yayımlandı ve video kısa sürede binlerce kez izlendi. The Sun'ın haberine göre, sosyal medya kullanıcıları da Florida'da çok sayıda timsah olmasına dikkat çekti. 

Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...