Tgrt Haber

Biyografisi ABD seçimlerinden önce vizyonda! Donald Trump engelleyemedi

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
02 Eylül 2024 17:18 - Güncelleme : 02 Eylül 2024 17:38
Biyografisi ABD seçimlerinden önce vizyonda! Donald Trump engelleyemedi

ABD Başkan adayı Donald Trump'ın biyografisini ele alan The Apprentice filminin, seçimlerden önce vizyona gireceği duyuruldu. Sebastian Stan'in genç Donald Trump'ı canlandırdığı filmin bir şirket tarafından satın alındığı, vizyon tarihinin ise 11 Ekim olduğu açıklandı. 

İranlı yönetmen Ali Abbasi'nin tartışmalı Donald Trump​ biyografisi The Apprentice, Cannes Film Festivali'nin ardından alıcı bulmakta zorlandı fakat Tom Ortenberg'in Briarcliff Entertainment şirketi filmi satın aldı. Filmin 11 Ekim'de vizyona girmesi bekleniyor. Hatta 2025 Oscar Ödülleri'nde aday gösterilmesi için de destek alması bekleniyor. 

Sebastian Stan'in genç Trump'ı, Succession'dan Jeremy Strong'un ise akıl hocası, avukatı ve siyasi iş bitiricisi Roy Cohn'u canlandırdığı 1980'lerde geçen film bir "başlangıç hikayesi" diye tanımlanıyor.

Biyografisi ABD seçimlerinden önce vizyonda! Donald Trump engelleyemedi - 1. Resim

DONALD TRUMP ÖNÜNÜ ALAMADI

Filmin Cannes'da gösterilmesinden birkaç gün sonra Trump'ın kampanyası bir ihtarname göndererek yapımcılara dağıtım anlaşması yapmamaları uyarısında bulunmuştu.

Trump'ın kampanya sözcüsü Steven Cheung, The Independent'a yaptığı açıklamada, "Bu sahte film yapımcılarının bariz bir şekilde yanlış olan iddialarını ele almak için dava açtık" demişti.

''Bu saçmalık, uzun süre önce çürütülmüş olan yalanları sansasyonel hale getiren saf bir kurgu. Yasadışı Biden Davalarında olduğu gibi, bu da Başkan Trump'ın Beyaz Saray'ı yeniden alacağını ve kendi adaylarını yeneceğini bilen Hollywood elitlerinin seçim müdahalesidir çünkü yaptıkları hiçbir şey işe yaramıyor.''

Biyografisi ABD seçimlerinden önce vizyonda! Donald Trump engelleyemedi - 2. Resim

''Bu 'film' tamamen kötü niyetli bir karalama, bunu kimse görmemeli ve yakında kapanacak olan bir indirimli film mağazasının vizyona girmeyen filmlerin indirimli DVD bölümünde yer almayı bile hak etmiyor, bir çöplük yangınına ait.''

Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...