Tgrt Haber

Borçlu eş 19 milyon TL için karısını öldürdü, herkese ürkütücü bir 'oyun' oynadı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
24 Temmuz 2024 11:22 - Güncelleme : 24 Temmuz 2024 11:47
Borçlu eş 19 milyon TL için karısını öldürdü, herkese ürkütücü bir 'oyun' oynadı

İngiltere'de tüyler ürperten bir kadın cinayeti işlendi. Borçlu eş, 450 bin sterlin alabilmek için ürkütücü bir 'oyun' sergiledi, yakayı ele verdi. 

İngiltere Cambridgeshire'daki bir evde işlenen cinayetin detayları kan dondurdu. Katil eş, 300 bin sterlinden daha fazla olan borcunu eşinin hayat sigortasıyla ödemek için eşini öldürdü ve herkese karşı ürkütücü bir 'oyun' sergiledi.

TİMSAH GÖZYAŞLARI DÖKTÜ

46 yaşındaki Robert Hammond, 2 çocuk annesi Sian'ı boğarak öldürdü. Sabaha karşı acil servisi arayan Hammond, eşi Sian'ı 'yüzüstü yatakta' bulduğunu ve nefes almadığını söyledi.  Acil servistekilere eşine seslenip durduğunu sırtüstü çevirdiğini ve onu hayata döndüremediğini anlatan Hammond bu esnada timsah gözyaşları döktü.

Borçlu eş 19 milyar TL için karısını öldürdü, herkese ürkütücü bir 'oyun' oynadı - 1. Resim

Acil servis çalışanları ise Hammond'u motive edebilmek için ona ''harika bir iş çıkardığını'' söyledi. Acil servis çalışanlarından övgüler alan katil eşin foyası ortaya çıktı.

Gerçekte Sian zaten ölmüştü, bir sağlık görevlisi, Hammond'un eşini kurtarmak için hiçbir girişimde bulunmadığını açıkladı. Hammond aslında Sian'ı boğmuş, polisleri ise 'üzüntülü bir eş' olduğuna inandırmıştı. 

Borçlu eş 19 milyar TL için karısını öldürdü, herkese ürkütücü bir 'oyun' oynadı - 2. Resim

OTOPSİ HER ŞEYİ ORTAYA ÇIKARDI

Otopsi raporu ise Hammond'u yalanladı. Ayrıca Sian'ın fitness aletinde gece 23.56 ile gece 00.19 arasında kalp atış hızında "ani artış" tespit edildi.

BORÇLARI İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Sian'ın ölümünün hemen ardından borçları için harekete geçen Hammond, hayat sigortası alacağı için borcunu daha hızlı ödeyip ödeyemeyeceğini ve firmanın faiz ödemelerini gözden geçirip geçiremeyeceğini sordu.

Borçlu eş 19 milyar TL için karısını öldürdü, herkese ürkütücü bir 'oyun' oynadı - 3. Resim
Çiftin iki çocuğu vardı.

Hammond'ın eşini 450 bin sterlin yani 19 milyon TL için boğarak öldürdüğü ortaya çıktı. Hammond, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. 

Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...