Tgrt Haber

Boris Johnson tankların önünden mesaj verdi: Rusya 2 şeyi yanlış hesapladı

02 Mart 2022 02:04 - Güncelleme : 02 Mart 2022 04:18
Toplantı sonrası düzenlenen ortak basın açıklamasının tankların önünde yapılması dikkat çekti.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, NATO'nun Estonya'daki üssünde Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ukrayna'da uçuşa yasak bölge ilan edilmesinin gündemlerinde olmadığını söyleyen Johnson, Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde 2 şeyi yanlış hesapladığını dile getirdi.

Toplantı sonrası düzenlenen ortak basın açıklamasının tankların önünde yapılması dikkat çekti.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve Estonya Başbakanı Kaja Kallas, Estonya'daki Tapa Askeri Üssü'nde bir araya gelip, Ukrayna-Rusya savaşındaki son durumu değerlendirdi. 

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, NATO'nun bir savunma ittifakı olduğunu anımsatıp, herhangi bir üye ülkenin Rusya ile çatışmaya girme niyetinin olmadığını vurguladı. 

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin ülkesinde talep ettiği 'uçuşa yasak bölge' ilanının NATO'nun gündeminde olmadığını söyleyen Boris Johnson, barış ve istikrardan yana olduklarını belirtti.

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg de barış çağrısı yapıp, Rusya'dan savaşı durdurmasını ve askerlerini geri çekmesini istedi. Rus tehdidine karşı en savunmasız bölgede olduklarını kaydeden Estonya Başbakanı Kallas ise NATO'nun Baltık ülkelerinde hava ve karada kalıcı şekilde varlığını artırmasını talep etti.

"PUTİN 2 ŞEYİ YANLIŞ HESAPLADI"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'ya saldırısında 2 şeyi yanlış hesapladığını belirten Jonhson, "Bir, Ukrayna'nın direnç gücünü yanlış hesapladı. İkinci olarak da Batı birliğinin gücünü yanlış hesapladı" dedi.

NATO'nun her zaman "barış ve istikrar"dan yana olduğunu belirten Johnson, bunun önemli olduğunu çünkü dünyanın "daha tehlikeli ve çekişmeli" bir yer haline geldiğini kaydetti.

Johnson, Rusya-Ukrayna savaşının ardından son zamanlarda alınan önlemlerin, "savunma önlemleri" olduğuna dikkati çekti.

"Ukrayna'da Rus güçleriyle savaşmayacağız “ diyen Johnson, takviye güçlerin, NATO üyelerinin sınırları içinde olduğunu ve bunun kesinlikle yapılacak doğru şey olduğunu söyledi.

UKRAYNA'DA UÇUŞA YASAK BÖLGE İLAN EDİLMEYECEK"

Johnson, NATO'nun, Rusya-Ukrayna savaşına hangi koşullar altında doğrudan müdahil olabileceği sorusuna ilişkin, İngiltere'de uluslararası çatışmalar ve bunların nasıl yürütülmesi gerektiği konusunda yasalar olduğu yanıtı verdi.

Başbakan Johnson, "NATO bir savunma ittifakıdır. Herhangi bir NATO üyesinin Rusya'yla bir çatışmaya girmesi, hiçbir üyenin düşünmediği büyük bir adımdır. NATO üyelerinin gündeminde, Ukrayna’da uçuşa yasak bölge ilan edilmesi yok." ifadelerini kullandı.

NATO'DAN RUSYA'YA MESAJ: SAVAŞI DURDUR

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den Ukrayna'daki savaşı durdurmasını ve askerlerini çekmesini istedi.

NATO'nun Doğu Avrupa'daki varlığını son haftalarda güçlendirdiğini hatırlatan Stoltenberg, ittifak anlaşmasının 5. maddesine bağlılıklarının sarsılmaz olduğunu vurguladı.

Stoltenberg, NATO topraklarının her santimetrekaresini savunacaklarını ve koruyacaklarını belirterek, şunları dile getirdi:

"NATO savunma amaçlı bir ittifaktır. Rusya ile çatışma arayışında değiliz. Devlet Başkanı Putin'e mesajımız şudur; savaşı durdur, tüm kuvvetlerini Ukrayna'dan çek ve iyi niyetle diplomatik çabalara katıl. Dünya barış çağrısında Ukrayna'nın yanındadır."

Boris Johnson tankların önünden mesaj verdi: Rusya 2 şeyi yanlış hesapladı

ESTONYA KALICI ASKER TALEP ETTİ

Estonya Başbakanı Kallas da NATO müttefiklerinin Rusya'nın saldırganlığı karşısında başından beri birlik içinde olduğunu vurguladı.

NATO'nun daha ileri bir savunma stratejisine ihtiyacı olduğunu savunan Kallas, "NATO, ittifakın en korumasız bölgesi olan Baltık ülkelerini savunmaya hazırlıklı olmalıdır." dedi.

Kallas, Baltık ülkelerinde NATO'nun hava ve karada kalıcı şekilde varlığını artırmasını, savunma planlarını üst seviyeye çıkarmasını talep etti.

Kallas, "Ukrayna'nın güvenliği Avrupa'nın güvenliğidir. Sınırlarımızda doğrudan bir askeri tehdit olmasa da NATO adım atmalı ve yeni güvenlik durumuna kendini adapte etmelidir. İleri mevcudiyetten ileri savunmaya, hava polisliğinden hava devriyesinden hava savunmasına geçmeliyiz." diye konuştu.

Daha önce bir kez özgürlüklerini kaybettiklerini belirten Kallas, "Özgürlüğümüzü ikinci kez kaybetmek istemiyoruz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ökkeş24 Eylül 2024 10:28

(KVK şirketi, Aselsan'ın ürettiği telefonlar yerine, Finlandiyalı marka Nokia​'nın tanıtımını yapmış ve Aselsan 1919 telefonlarının piyasada tanınmasının önüne geçilmişti.)haberde geçen konu bu yani ASELSAN nin ilerlemsini durduran bu mu? O dönemde millet çıldırdırmış gibi Nokia alırken...

İsmet Hoca 23 Eylül 2024 20:05

Telefonu üreteceksin pazarlamasını suçlu dediğin adama vereceksin! Yok ya hu!

Koyunculuoğlu23 Eylül 2024 12:58

Osman Kavala engelledi ise başka bir adama firmaya verilseydi. Osman'dan başka adam yok muydu memlekette.

Ahmet Karakaya23 Eylül 2024 12:10

Tm. Diyelim bu adam aselsanın ürettiği tlf nu sabote etti. Eee eee Akp 23 yıldır iktida Kavalayıda 7 yıldır içeri tıktılar Tanrı hiç kimseye nasip olmayan iktidar ve padişahlara olmayan yetki verdi. 23 yıldır ellerini kim tuttu Her ağızlarını açtığında yerlilikten, millilikten dem tutuyorlar.

Abuzer 23 Eylül 2024 10:49

Bu adamı içeride biri kazara temizlese ne iyi olurdu

Abbas22 Eylül 2024 22:05

Yorumumuz Kavalacilara takıldı.

Hay bin gunduz 22 Eylül 2024 21:23

Çünkü balık hafızalı milletiz.

Abdul Cabbar22 Eylül 2024 20:21

O tarihteki KVK sirketinin bütün yöneticileri yargılanmalı

Demir22 Eylül 2024 19:16

Ne Allah korkunuz var, ne kuldan utanmanız, hiçbir kanıt, belge, bilgi sunmadan bir kişiye bu kadar iftira atmak Müslümanlık sığar mı, utanmaz adamlar...

M. Alioğlu22 Eylül 2024 19:08

KVK Şirketi sadece Osman Kavala’nın değildi. KVK’nın açılımı Mehmet Emin Karamehmet, Ömer Vargı, Osman Kavala’nın soyadlarının başhaflerinden oluşmuştur. Nazik dikkatimize sunarım değerli meslektaşlarım. Saygı ve sevgiler.

Abbas Erdoğmuş 22 Eylül 2024 19:01

Bu ülke içimizdeki hainleri temizlemedikçe bu ülke düzelmez. Bunları alacaksın.

Cahit 22 Eylül 2024 18:21

Osman kavalamı engellemiş onu soralım önce , bu hükümet zamanında kaç fabrika satıldı onlarıda bir yazsaniz koskoca Tank fabrikası gitti.

Talih görüşan22 Eylül 2024 18:03

Osman kavala gibi acaba bin kişi daha varmıdır bu yüzden benim emekli maaşım az

Biri22 Eylül 2024 17:22

Bu kadar yalanı nasıl üretiyorsunuz, mesleğinize hayran olmamak elde değil.

Ertan 22 Eylül 2024 17:07

Ne alaka ASELSAN 1919 çıktığında telefon iyi olmasına rağmen kimse rağbet göstermedi. Tamir servisi bile yoktu.

Mesut Cankaya22 Eylül 2024 17:04

Buradan suç duyurusunda bulunuyorum; Eğer Osman Kavala ülkeyi zarara uğrattı ise bu habere istinaden soruşturulmalı, Ama TGRT Bu haber ile suç işliyorsa gereği yapılmalı

Mesut Cankaya22 Eylül 2024 17:01

Bu durumu haber yapmak başka, ama madem ki ülke zarar ettiSavcılığa suç duyurusun da bulunun haber yapan olarak. Haber başlığına istinaden aksi durumda iftira atan olarak Savcıları göreve davet etmek önem teşkil eder. Her kim olursa olsun ki bu "Osman Kavala" olsa da

Gülgün 22 Eylül 2024 16:42

Telefonun yaygınlaşmaması ile ilgili o dönem hükümetten yeterli mali desteği alamaması ve maliyetinin çok yüksek olması yeralıyor. O yıllarda bankacıydım, faizler ℅ 70 civarındaydı ve devalüasyon olmuştu.

Murat 22 Eylül 2024 16:35

Tarihin her döneminde bu hain gibileri mutlaka var olacak bizim yılmadan yıkılmadan geliştirip üretmenin gerek

Haydar22 Eylül 2024 16:05

Ulan yalancılar eper kanala tanıtımı yapmadıysa başka reklam şirketimi yok niye başka şirkete vermediniz, asıl sizler vata hainisiniz.

Ramazan tatar22 Eylül 2024 15:41

Bu yılanları hala savunup dilinden düşürmeyen beyni emcüklenmişler var!!!!!!

Nuri kavak 22 Eylül 2024 15:37

Bugün hâlâ bu adamın ve bu adamı savunan insanların nasıl bir ''dalalet ve ihanet'' içerisinde olduklarını! GÖRMÜYORLARSA PES. PES. PES.

Salim Özcan22 Eylül 2024 15:19

Kavala hainini hapisten çıkartmaya çalışanların hepsi aynı şekilde hain sürüsü. Bu ülke insanları düşmanlarını tanımamakta ısrar ediyor.

BAYBURT SEVDALISI 22 Eylül 2024 14:56

İcerdecikartmayınvatanhainlerini

Bayram Tunc22 Eylül 2024 14:28

Adamı içeri uyduruk bahanelerle taktılar. Cevap veremiyor, vurun abaliya hesabi herseyi yaziyorsunuz. AIHM karalarinda hak ihlali var ama kin ile zulüm ediliyor. Bu Devran dönünce umarım özgürce hepsine, herkese kendi cevap verir..

Engin22 Eylül 2024 14:12

Yalan dolan işler. Memurlara dağıtsalardı, işyerlerine satsalardı yine olurdu. Almak istiyorduk ama telefon hiçbiryerde yoktu. Asla gelmedi.

Kenan22 Eylül 2024 13:54

Bu sürü hain var

A.turk22 Eylül 2024 13:51

Malesef Turkiyede Irkçı ve Terörist ülkelere hizmet eden kuklalar ve piyonlar var ABD AB İngiltere ve İsrail bunların eteklerine tutunmuş yaratıklar ülkemize çivi zararlar veriyorlar Bumlardan birileride sözde kürt toplumunu temsil ettiğini söyleyen yalancı Faşist kurtlar DEM parti ve bazı Sol gorus

Basicman 22 Eylül 2024 13:42

Tanıtım ayrı,patent ayrı..sen ürünü herkese tanıtım yaptırabilirsin, satış ağını kurabilirsin ama ürünün patentini almak ve onu kullanıcılara kabul ettirmek ayrı bir durum

Yal22 Eylül 2024 13:38

KVK da Murat Vargı,Mehmet emin Karamehmet te var? Zaten KVK=KARAMEHMET-VARGI-KAVALA. ONLARDA MI?

Argon22 Eylül 2024 13:15

He salağız ya,ne yazarsanız yeriz

Reis 22 Eylül 2024 12:58

Bu vatanın haini hiç bitmedi bitmezde

YANLIZ KURT22 Eylül 2024 12:54

Bu toprakta yetişip çitili kökünü başka yerlere bağlayan o kadak KAVAKALA ODUNALA HAİNALA ağaçları varki kes kes bitmiyor. Allahım bu tprakların üzerinde kalbinden zerre miktarı hainlik düşünen EVLADIM DA OLSA CANI HEPSİNİN CEHENNEME diye düşünüyorum......

Zafer dişçioğlu 22 Eylül 2024 12:43

Hiçbirşey için geç kalmış değiliz. Daha iyisini yaparız. Haydi TÜRKİYEM ŞAHLAN

Arif kılıç 22 Eylül 2024 12:41

O gün İkdidarda olanın suçu yok mu? Osman Kavala mı yönetiyordu Türkiye'yi.Neden iptal edilerek başkasına verilmedi .

Elif 22 Eylül 2024 12:32

Çürüsün orda .Şimdi acilen yapın ,iş vereceğiniz kurumlarada bir zahmet milli istihbaratın eleğinden geçenlere verin .

Türkeş 22 Eylül 2024 12:24

Yalancı yı

Mustafa 22 Eylül 2024 12:12

Türkiyde hızı türk vatandaşı am gizli unsurlar var hala türk kanı olan biri varanı için canın veri. Vatan olmasa neylim parayı pulu malisef bu vatanın ekmeni ye suyunu ondan vatan bayrak hayinlik yab

Endülüs 22 Eylül 2024 11:52

Birde bu haini chp savunuyor

Dersim zaza22 Eylül 2024 11:50

Yalan" "ASELSAN'da cep telefonunun üretimi projesinin başına yabancı bir elektronik şirketinden bir mühendis getirilmişti. Daha önceki şirketinde üretmiş olduğu cep telefonunyla ilgili bilgileri direkt olarak ASELSAN 1919 projesinde kullanmak isteyince telif hakları, patent olayları devreye girdi."

Red22 Eylül 2024 11:39

Cok saçma dümenden bir haber

Ahmet GÜLCÜ 22 Eylül 2024 11:34

Çok yazık kanala bunu nasıl başarmış yokmu başka reklam şirketleri

Hasan sadık atalar22 Eylül 2024 11:10

La kardeşim osman kovala madem bukadar büyük adam Türkiye yi ortadan kaldirabiliyor ee o zaman biz bu ihalari sihalari yerli olan şeyleri yaparken niye engel olamadı bu kadar saçmalamayın ya

Kasım özdemir22 Eylül 2024 10:59

Yalanla kalkınmış olmayı becerseydi İslâm ülkeleri şimdi bir filistinliye bile dokunamazdı Neysnyauhu.

Mehmet 22 Eylül 2024 10:51

Arkadaş anlıyamafığım 1919 yapmışsınız Kavala yapmışsınız ASELSAN yapmışsınız.Hiç bir bağlantı kuramadım.1919 da Cumhuriyet yok ASELSAN yok Osman Kavala doğmamış Laf ola betigele

Osman kartal22 Eylül 2024 10:19

Tamamda.. Ozaman Kavala dan da kim yolunu buldu veya aracı oldu. Buda önemlidir

Mete 22 Eylül 2024 10:16

Yalan haberin böylesi, Kavala ailesi şirketle mahkemelikti,yönetimde Vargı ailesi vardı.Akamete uğratmış, nasıl uğratmış mesela, ne yapmış firma. Sizin gazeteciliğiniz, sandalyenin ölçüsünü yanlış alıp her bacağı farklı uzunlukta ürün yapmaya benziyor.Haber yalan olunca haberiyapan da yalancı oluyor

Yılmaz22 Eylül 2024 10:12

Ne kadar yalancısınız ya. Üretim tamamen patent alınamadığı için durmuşken bu yalan haber niye

Mehmet Tamaç 22 Eylül 2024 09:48

Patent soruları sebebiyle üretimi durdu diyorsunuz, patentin Kavala ile ne ilgisi var?

Ali Osman 22 Eylül 2024 09:46

Hep aynı senaryo oynanmış maalesef O yüzden derin devlet olmalı Ama harbi yerli .Develtin âli menfaatlerini takip edip gereğini yapmalı

Metin 22 Eylül 2024 09:39

Şimdi yapsın ASELSAN ne geçti

Yavuz22 Eylül 2024 09:36

Komedi haber

Mete22 Eylül 2024 09:35

Haberin her tarafında mum yanıyor

Fahri kolsuz22 Eylül 2024 09:27

Bu vatan düşmani aşın acilen

Rodi 22 Eylül 2024 09:12

Siz neden komedi ve yalakalık alanında yazıp cizmiyorsunuz. Zaytung gibisiniz

Ben Adem geliyorum22 Eylül 2024 09:08

Bu vatanın ekmeğini suyunu iç birde hainlik et ve yaşa .bu ülkede hain çok birde yaşatıyoruz

Yanar22 Eylül 2024 08:59

Sacma bir iddia...iftira...

Ali ünlü 22 Eylül 2024 08:39

Bunun gibi vatan hainlerini toplumun önünde idam edeceksin ki hainlik yapanlara ibret olsun

Şahin22 Eylül 2024 07:33

Yalan, hamaset, algı. T.C yi ortadan kaldırmakmı? Kiminle,kimlerle,hangi silahlarla? Herkes biliyor geminin su aldığını, Herkes biliyor kaptanın yalan söylediğini ve herkes biliyor zarların hileli olduğunu

Berke22 Eylül 2024 01:24

Hainden ne beklenir

Ömer çiçek22 Eylül 2024 01:23

Bu haysiyetsiz vatan hainlerinin önünü tamamen kesmek için anayasanın bir an önce yeniden düzenlenmesi gerekiyor. Gerisi boş laf...

Kızılelma22 Eylül 2024 01:21

Hain.

Hasan22 Eylül 2024 00:21

Hainleri dışarı asla cikarmasinlar ben isterim idam gelsin vatan hainleri defolup gitsin

Cevdet21 Eylül 2024 23:47

Hep öyle olur. Hatalar başkasına yıkılır

Misafir21 Eylül 2024 23:46

Sorun kavala falan değil, sorun kullandığı donanım ve yazılımın patentini almaması ve patent ücretlerini ödememesi, bugün apple,microsoft,samsung gibi dünya devleri bile patent yüzünden üretim durduruyor. Yani yerli yapınca aslında herşey bedava olmuyor. Patente her zaman takılırsınız.

Kavala21 Eylül 2024 23:45

Kavala ve demirtaşi asin ki ibret olsun

Türk21 Eylül 2024 23:39

Türkiye'de idam mutlaka olmalı. Sanki ABD de yokmu. 1.Narin gibi miniklere kıyanlara ve minicik çocuklara tecavüz edenlere 2.Bu vatanda yaşayıp bu güzelim vatana ihanet eden şerefsizlere ve Bı devlette tüyü bitmemiş yetimin hakkını hakkı olmadan yiyenlere idam şart. Türkiye ancak böyle düzelir. Bir

Salih21 Eylül 2024 23:37

Bu türlü engeller oldu takip ediyoruz. Ama boyle ülke düşmanlarının eylemlerine karşı, bu gün kendi imalatımız ile dışa bağımlılıği ve kendi yazılımız ile, dunyaya açılmalıyız

Serikli21 Eylül 2024 23:30

Ülkesine ihanet edenlere onu sahiplenenlere Allahın laneti üzerine olsun

Taylan Ula21 Eylül 2024 22:58

Osman Kavala'nın da görüşünü almanız gerekmiyor mu?

Turhan gür 21 Eylül 2024 22:44

İçimizdeki vatan hainleri temizlenmedigi sürece hep önümüzde bir engel olacaklar tabiki bunların ağa babaları dışarıda tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti

Engveri21 Eylül 2024 22:39

Devrim otomobili gibi, hersey tamam benzini koymuyorlar özellikle.Aselsan 1919 kullandigimdan biliyorum iyi telefondur.Akp nin ve onun zihniyetinin eseri olarak o da artik cop.Gercekten cop neden mi imei sorunu yuzunden.Elimde cihaz var ancak kapalı.

Fatih21 Eylül 2024 22:29

Kimse kusura bakmasın ASELSAN bizim kesinlikle gururumuzdur ve ASELSAN şehitlerini rahmetle anıyorum lakin su para bu para burda kalacaktı deneyle olmuyor bu işler hala deli gibi ürün giriyor ve kaçak cihaz dolu ülke herşeyden çok fazla vergi almak daha karlı geliyor demek vergiyle somurdunuzmilleti

Sayar 21 Eylül 2024 22:16

Tamam kavala kılıksızı KVK ortağı idi engel oldu madem neden pes ediyoruz yeniden başlayalım devrim(togg) nasıl yeniden doğdu dirilttik tekrardan başlayalım geç değil

İnsan hakları savunucusu21 Eylül 2024 22:13

Osman kavala kendi kalçasının hakkını savunsun. Kafirle iş tutan kafirlerden değil mididir?

Arif Hikmet Erdoğan 21 Eylül 2024 22:09

Osman Kavalayi kimler savunuyor kimler suçsuz görüyor lütfen bir araştıralım vatanımızın aleyhinde olanlar kimler miş

Nur sultan21 Eylül 2024 22:07

Hain olursan sana 7 düvel gavur sahip çıkar, ülkeye faydalı bir şey üretirsen önüne 7 düvel içimizdeki hain gavurlar çıkar engel olur bunlar hiç yılmadan çalışır ama biz hemen yılar bırakırız

Tamamen yalan ve isbata muhtaç bir iddia21 Eylül 2024 22:03

Tamamen yalan ve isbata muhtaç bir bilgi.

Mert21 Eylül 2024 22:00

Şimdi Togg Chery ye satılıyor.Togg un önü önce BYD ile kesildi. Şimdi satılacak. Benim vergimle teşvik verildi, sonra Baba yiğitler edilecek. Bir de bu hainlere bakın.

Dün dündür bu günün ertesisi de yarındır. Geç de olsa tekrar üretsinler21 Eylül 2024 21:57

Tokatli

Aslan ali21 Eylül 2024 21:55

Demekki hakettiiği cezayı almış

Tufan Demiray21 Eylül 2024 21:55

Nasıl asparagas haber ? Kvk tanıtmadıysa başka şirketle neden anlaşmadılar? Lisans sorunu ne demek, bunu da mı Osman yaptı? İnanan koyunlar MEE desin

Şk21 Eylül 2024 21:45

Hep bahane bahane Kavala kaç yıldır hapiste bir telefon yapılamadımı tanıtımı devlet istese hertürlü yapar zaten

Osman bey 21 Eylül 2024 21:42

Bunu idam etmek lazım ne kadar Türkiye düşmanı varsa topunu idam edeceksin başta da bunu ibreti alem için asacaksın

Cem Ceminay 21 Eylül 2024 21:40

Sallamayın. Reklamını yapmıyorsa başka firmalar ile anlaşırsınız. Beceriksizliğinizi ona buna suç atarak kapatamazsınız. Şu anda Kavala yok elinizi tutan mı var üretin o zaman yerli telefonu. Yalan haber ve insanları gıyabında suçlamak size yakışmıyor

Ensar21 Eylül 2024 21:39

Telefonun, Prototip'ini de el altından, Nokia'ya verdi mi?

Quantum21 Eylül 2024 21:36

Osman Kavala Şimdi hapiste ohhh iyi olmuş yatsın senelerce

Tlf21 Eylül 2024 21:31

Evet telefonları ürettik geliştirmek içinde yurt dışından mühendisler geldi, ihracat ettik fakat en önemli şey patentini almamistik. Gelen muhendislerde bundan elde ettikleri bilgileri Nokia ya götürdüler. Yazık oldu

Vatandaş rıza 21 Eylül 2024 21:28

Milli arabamız var üretim ne durumda petroller bulunduydu ne durumda birde traktör vardı hele göklerde uçan uçaklar dronlar bunların paraları kimin cebinde Ukrayna savaş halinde bizden iyi ekonomisi var madenleri talan eden casus firmalar mafya düzeni bunlara daha gelmedik bile ama biz güçlüyüz

Vatandaş rıza 21 Eylül 2024 21:28

Milli arabamız var üretim ne durumda petroller bulunduydu ne durumda birde traktör vardı hele göklerde uçan uçaklar dronlar bunların paraları kimin cebinde Ukrayna savaş halinde bizden iyi ekonomisi var madenleri talan eden casus firmalar mafya düzeni bunlara daha gelmedik bile ama biz güçlüyüz

Neco21 Eylül 2024 21:27

Vay be. Ayağınıza taş değse kovala dan biliyorsunuz. Sen neymişsin be kavala.

M. Olcay21 Eylül 2024 21:22

Hadi şimdiden o halde

Ali21 Eylül 2024 21:21

Yalana bak...

Kesegen 21 Eylül 2024 21:17

Tamam o zaman yeniden başlasın o zaman nasıl olsa Osmanda yok

Merdo21 Eylül 2024 21:17

Vergide aksaklık olurdu

Süleyman Yaşar 21 Eylül 2024 21:15

Baktınız satılmıyor,neden KVK ile anlaşmayı bitirmediler?Ayrıca Avrupa'nın en iyi telefonuna patent verilmiyorsa Türk Patent Kurumu neden sorgulanmadı? Bence bu sabotajın bir faili yok yüzlerce faili var.

Harun 21 Eylül 2024 21:14

Peki o zaman sizler neredeydiniz ? O zaman ki yöneticiler neredeydi buna engel olmak bu durumu değiştirmek çok zor değil. Gerçi o zamanlar şarlatan hocaefendinizin kucağından kalkamamışsinizdir .

celalettin21 Eylül 2024 21:10

sadece aselsan mı zakkumdan kansere ilaç bulan ziya özel,e aynısı yapıldı patent vermediler abd patent verdi biz o ilacı abd den ithal ediyoruz

Hüseyin ÇEBİ 21 Eylül 2024 21:08

Uyandiksa ki şükür uyandik herhalde üretmeye devam edelim madem......

Sahi mi?21 Eylül 2024 21:02

Ya bırak Allahını seversen!

Emine21 Eylül 2024 21:00

Canım ülkem canim vatanım içindeki hainler olmasa gelişmiş denilen ülkeleri geride bırakır din.

İsmail21 Eylül 2024 21:00

Bunlara ben cümle kuramıyorum anlayan anlar ne demek istediğimi

Türker canbazoglu 21 Eylül 2024 20:53

Bu adam Soros tarafından desteklenen TESEV içinde yer alıyor. Adam kureselci. Abd-nato-ab destekçisi. Yabancı ajanı gibi bir şey.

Ali Can salman 21 Eylül 2024 20:51

Serbest piyasa ekonomisi piyasada Nokia telefon mu kaldı. Olsaydı yapsaydi gelseydi gitseydi boş Yerli telefon var piyasada Gm Casper reader yüzüne bakanmi var.

Hasan21 Eylül 2024 20:49

Bu haber doğru değil iyi araştırmamışsınız

Blabla 21 Eylül 2024 20:46

Soysuz soysuzlugunu yapacak...

Mürsel 21 Eylül 2024 20:37

Rahmetli döneminde yanlı haberler yazılırdı ama bu kadar yanlı yalaka uydurma haberde olmazdı

Atila21 Eylül 2024 20:32

Bu nasıl haber yazmak böyle? Sanki KVK Nokia satmasaydı bugüne kadar hiç telefon ithal etmeyecektik öyle mi? Üstelik tek bir yongasını bile ithal etmeyip 350 milyar doları yurtdışına ödemeyecektik öyle mi? Yahu yazdığınızı hiç mi mantık süzgecinden geçirmezsiniz?

Aytek21 Eylül 2024 20:31

Bu gavuru içerden çıkarmayın. Çıkmasını teklif edeni de muebbete çarptırın

İbrâhim 21 Eylül 2024 20:19

Bu haber yalan haberdir. zamanın t Bakanı ASELSAN 1919 un lisansını Nokia ya saymıştır. O zamanlar Osman Kavala bakan mıydı. Bu konu iyice araştırılsın.hsbetinizi öyle yapiny

Kadir21 Eylül 2024 20:19

Boşuna vatan haini denmiyor hem süzme Avrupa şimdi diyet ödemeye çalışıyor boşunamı her şeyde kapalı haini soruyorlar

Ahmet21 Eylül 2024 20:16

Biz de bu uydurma senaryoyu yedik

Abdullah21 Eylül 2024 20:13

Osman 10 senedir yok,, madem öyle 10 senedir niye urtetmiyor aselsan? Telefonun tanitimini osmana niye vermis aselsan? Ilk ciktiginda Kendi zaten satmis binlerce diyorsunuz, sonra patent sorunlari yuzunden uretim durdu diyorsunuz, yani patentsiz binlerce urun satmis öyle,mi?

Mustafa 21 Eylül 2024 20:12

Rabbim bu millet e güç kuvvet versin vatan hainlerinden korusun inşallah

Orhan21 Eylül 2024 20:12

İdam cezası neden kaldırıldı ki?

Gölge 21 Eylül 2024 20:11

Hala bazı vatan hainleri kavala serbest kalsın diye uğraşıyor idam edelim gitsin

Hamidiye Süvarisi 21 Eylül 2024 20:08

siyonist kafir yahudiler hiç bir taşın altını boş bırakmaz demişti Rahmetli Erbakan hocamız. Bu Osman kavala ve Mehmet emin karamehmette Aselsan telefonumuza engel oldular. Normalde karamehmette tutuklanıp yargılanmalı ki bir daha kimse milli teknolojilerimizin önüne engel koyamasın.

Nahit21 Eylül 2024 19:59

Osman Kavala'nın tırnağı olamayacak yaratıklar bir de onu terörist ilan ediyorlar. Bunu da haber diye sunuyorlar.

Ömer 21 Eylül 2024 19:58

Her ihanetin altından neden hep bizden gibi görünen ama hiç olmayanlar ama bu vatan da rahat yaşayanlar çıkar.

Gökhan 21 Eylül 2024 19:58

Hainlikte sınır tanımıyor

Mösyö21 Eylül 2024 19:54

Milli ve yerli dediğiniz şeylerden bugün ülke ne kadar faydalanabiliyor? Yıllardır bütün fabrikaları ve kurumları özelleştiren Osman kavala miydi? Türkiye ekonomisinin yıllardır sadece havuzdan harcama ile sağlanmasını Osman kavala mı sağladı. Yıllardır yandaşların yediren Osman kavala mı ve ve ve..

Hikmet21 Eylül 2024 19:54

Şimdi üretsin

Sanene21 Eylül 2024 19:46

20o2 den beri niye yapamadınız diye soran yok

Haydar21 Eylül 2024 19:46

Bu Aselsan dediğiniz Milli gururmuz Kurum kendi telefonunu pazarlamayı özel bir firmaya vermiş ve firma da onu batırmış. Güzel bir hikaye. Pek inandırıcı değil. Çamur at izi kalsın mı aceba?

Hakan 21 Eylül 2024 19:27

Madem ülkeye bu boyutta zararı var Hala neden nefes alıyor Normal ülkelerde bu kadar zarar veren bir insanın biraki n kendini 7 nesli yok edilir

Yokbirsey 21 Eylül 2024 19:25

İçteki hainlerin komple temizlenmesi lazım

Metin sezer21 Eylül 2024 19:24

Doğru olduğunu kabul edelim, peki o zaman telefonun tanıtımı niye başka firmaya verilmemiş, veya bu olaydan sonra yıllar geçti niye iktidara gelen hükümetler bu konuda birşey yapmamış. Bugün de cep telefonu yapıp satılabilir. Önümüzde ne engel var acaba merak ediyorum. Tek suçlu dış güçlermi

Ali Yıldırım 21 Eylül 2024 19:14

Sizde yani o zaman ki yöneticilerde dirayet, cesaret, milli duygular olsaydı bu telefon bugün üretiliyor du. Osman Kavala zurnanın deliği. O zamanki yöneticiler kukla..

Özgür efendi21 Eylül 2024 19:13

Bizde inandık.....

İsmail Kostak21 Eylül 2024 19:12

Bu annanemin sakalı olsaydı dedem olurdu gibi bişey.

Gelecek21 Eylül 2024 19:04

350 milyar dolar bu kişiye odettirilmelidir.abd bu kişiye neden sahip çıktığı ortaya çıktı.bu bir hainlik defil mi.neden.

Anti İsrail 21 Eylül 2024 19:02

Bu hainlere acimayin

Gani21 Eylül 2024 19:00

Yahu bugün araba yaptiğimiz iddia ediliyor aselsanin elinden tutanmi var üretsin akıllı telefon Lübnan'da yaşanan olaydan sonra bayada satar ama işin pis yani haberi yapan bu haberi okuyanların zeka seviyesine uygun yapamaması geçmişi birakinda günümüze gelin

Anıl özgün21 Eylül 2024 18:58

Aselsan 1919 neden patent alamadı? Savunma sanayimizde de hep patent sorunu yaşadık. Özgün parça ve dizayn yoksa patent alamazsınız. Açıklayın. Uyduruk haber yapmayın. Bu gün Aselsan özgün ürünleriyle çatır, çatır patent alıyor. Ne mutlu Türküm diyene.

İbrahim koklu 21 Eylül 2024 18:53

Bu teröristlere niye hala ekmek veriyoruz onu bir türlü anlamıyorum bunların asılması için ne yapması gerek bunlardan memlekete Bi hayır gelmez bunu anlasın artık Türk milleti.

Turgay21 Eylül 2024 18:51

Hain her yerde hain dir Onu savunanlarda onun kadar haindir

Cemal isik21 Eylül 2024 18:35

Her şey açık nasıl baktığın önemli yeni savaşlarda yapılan operosyanlara bakın yapilan planların kaç yıl önce yapıldığına icerilerine kaç yıl önce adam soktuklarina

Nihat Akşan . 21 Eylül 2024 18:33

Haber pek inandırıcı değil. ASELSAN telefon yapmak istese en alasını yapardı.

Celal miroglu 21 Eylül 2024 18:25

Devlette hain çalıştırırken olacağı bu

Mustafa 21 Eylül 2024 18:23

Aselsan veya diğer teknoloji firmaları Şimdi niye yapmıyorlar, zamanında kavala ş.zi engel olmuş, cezasını çekiyor, şimdi engel ne, Bi yerden başlamak lazım, yoksa birilerinin işine i geliyor bu engelleme

Abc21 Eylül 2024 18:21

Tamamen yalan uydurmaca bir bilgi insansiz hava araçlarının projesi de ASELSAN in di bugün bu projeleri kim sahiplenmis kim üretiyor

Davut21 Eylül 2024 18:19

Hainleri ipe sallandırmassan ayağınıza dolaşır

Ahmet21 Eylül 2024 18:16

Kavalaya ve benzeri hainlere selam gönderenlere gönderin buu yazıyı..

Birol yılmaz21 Eylül 2024 18:13

Tamamda bu adam iyi yapmamış peki 22 yıldır hükümetimiz bu telefonu kaldığı yerden alıp omuzlayıp tamamen bize ait olan yazılımı argesi bize ait olan cep telefonumuz yerli milli olarak yapılamazmıydı. Bu kadar çok para neden yurt dışına çıkıyor mesela togg un zırhlısı neden yapılmıyor makam aracı.

Erdinç 21 Eylül 2024 18:02

Evet ürettiğimiz iyi şeylere her zaman birileri takoz koyuyor. Bu cep telefon ve beyaz eşya üretimini ötelemeden yarından tezi yok yeniden başlamalıyız.

Selahattin 21 Eylül 2024 18:01

Osman kavala bu telefonların satışını engelledi demek bence acizlik. Bu adam devletten güçlü mü. Hayır, pekala nokia telefonlarının ithaline yasaklayabilirdi.bana bu mazeret biraz mantıksız geldi.devlet bir densizler baş edemedimi yani.

can21 Eylül 2024 18:01

ya böyle haber mi yapılır .adamın hukuksuz tutukluluğuna bahane arar gibi. yok kvk reklam yapmamış da ürün de satılamamış. atkadaş ürün iyi olsa reklamsız da satar. o teklam yapmıyorsa başka firmaya verirsin sen de. ondan sonra zarar hesabı da süper . sanki aselsan olsa kimse iphone almayacak

Hasan cemal21 Eylül 2024 17:55

Bu Alcagi onun icin hapiste besliyoruz....

Fc 21 Eylül 2024 17:45

Bu adami niye avurpa kayrip duruyor hicmi dusunen yok hayinligi kanitlanmos daha neyin pesideler avurpa ve turkiyede bunun cikmasini usdiyorlarya

Murat21 Eylül 2024 17:43

Devletin eklı nerdeymis de kavala ya bu imkani vermis.

Takipçi21 Eylül 2024 17:41

İlk telefonum du 1919 ASELSAN. Titreşimli idi çok beğenerek kullandım. Çok da sağlamdı. Bizde bu sektörde ilerleyebilirdik önümüzü kesenler cezaevinden çıkamasın

Recai21 Eylül 2024 17:36

Aselsan Nasıl bir sözleşme yapılmış ki geri iptali olamamış.

MY21 Eylül 2024 17:31

Yersen

Admin21 Eylül 2024 17:25

Vatan haini

Recai21 Eylül 2024 17:24

Vebalini ödesin modern hırsız kim barbar bilelim.

Ali güneş 21 Eylül 2024 17:21

Pekala.chp neden kavgaya övgü yağdırıyor kim hainlik uwpiyorsa devlete taş olsun tas

Koyuncu21 Eylül 2024 17:18

Ülkede kavala(osman(gercek ismi robert levi jagop,yahudi ve sabetaycklain kendi aralarkndaki gerc3k ismi,ciftkimlikli)olabilir taraftarları varkavaladan çok kavala üflüyorlar

Misafir 21 Eylül 2024 17:14

Ve bu zevat halen milletin parasını yiyor

Yakup 21 Eylül 2024 17:13

Google da bu hain insan hakları savunucusu olarak gösteriliyor bildiğim kadarıyla eski bakanlardan ve dahası iyi parti genel başkanlığı yapmış birinin akrabası bu şahıs ve halâ bu millet bu adama özgürlük istiyor nasıl bir akıl tutulması yaşayan insanlarımiz var memlekette

Rain21 Eylül 2024 17:06

Tamam peki yeniden yapmaya başlasın

Ahmet21 Eylül 2024 17:05

10 ülkeye zaten ihraç ediyormuşsunuz ona devam edeydiniz bari kvk yurtiçi çalışıyo diye biliyom

Ömer 21 Eylül 2024 16:59

Bu kavala 1919tarinde doğmuş muydu bunu engelledi haber yapıyor saniz biraz gerçek ci olsun böyle yalan dolan şeyler le milletin kafasıyla oynamayın biraz gerçek ci olsun

Esref21 Eylül 2024 16:53

Koca devlet bu bir kisinin insiyatifine bırakılıyor sa bu yanlız deyildi onlarida toparlayin ve kodese yıkın

Adem Erdoğan 21 Eylül 2024 16:53

Tc devletini kurtaran kuran Atatürk' e Aselsani kuran Bülent Ecevite minnettarız.

Mustafa Ercan 21 Eylül 2024 16:50

Tekrar üretirsin yerli ve milli olması sebebiyle almaya hazırız

Selahaddin21 Eylül 2024 16:44

Allah vatanımızı Devletimizi ordumuzu aselsanı ve inanan milletimizi içimizdeki ve dıştaki hainlerin kafirlerin şerrinden korusun muhafaza eylesin. Devletimizi ve ordumuzu tüm teknoloji tüm iş ve eylemlerde Muzaffer ve muvaffak eylesin.ne yaparsa yapsınlar, Zafer Türk milletinin olacaktır.

Onur21 Eylül 2024 16:41

Birde serbest bırakılsın diyorlar!...

Ertugrul21 Eylül 2024 16:27

Aselsan 1919 devam etseydi iphone 16 icin millet siraya girmezdi. 350 milyar dolar dis borclarimizi kapatirdi. Daha neler yapilirdi emeklilere en dusuk maas 100 bin lira yapilabilirdi

hasan sönmez21 Eylül 2024 16:27

vay be reklam yapmamak suç olmuş haberimiz yok. adama atmadıkları iftira kalmaDı

Husam21 Eylül 2024 16:26

ASELSANin ürettiği telefonu 3.cu şahıslar dinleyemiyordu, bu yabancı istihbaratlarin hoşuna gitmedi. Diğer telefonlar dinlenebiliyor , dolayısı ile içimizdeki hainler gerekli hamleyi yaptı bizde koyun gibi seyrettik. İlk başta neden sadece dağıtım hakkı kvk firmasına verildi. Neden …..

İbrahim 21 Eylül 2024 16:24

İçimizdeki vatan hainlerini tek tek çıkarıp idam edilsin ülkede kurtulsun ne o hapse atıyorsun sonra yok insan hakları yok dolar ile tehditler dünya kadar şeyle uğraşınca kadar tek kalemde bitir boşu boşuna besleyipde ülkenin başına bela açmalarını beklememek gerekli ıslah olmayan diyer suçlulularda

Mehmet 21 Eylül 2024 16:24

İnsanları aptal yerine koymaktan vazgeçin ASELSAN reklam anlaşmasını başka bir reklam şirketiyle yapsaydı madem.arti haberde kendi kendinizi yalanlıyorsunuz,patent alma noktasında sorunlarla karşı karşıya kalan şirket diyorsunuz.yani patent sorunlarını çözemediği için telefonları geliştirmesi demek

Mehmet Eginlioglu21 Eylül 2024 16:19

Ne yani patenti alınmamış telefonu mu?Satacakti bayilerine.Boyle saçma bir haber olur mu? Lütfen ciddi ve objektif olunuz

Mayıs21 Eylül 2024 16:16

1919 da cep telefonu mu vardi? Osman Kavala engel olduysa Kavalaya engel olamayanlar ne yaptı? Bir şeyi uretirsen çöp de üretirsin ve bunu temizlemek mecburitindesin aması maaşı yok

Ramazan kütük 21 Eylül 2024 15:50

Vatan hainlerine Allah fırsat vermesin

Mecit21 Eylül 2024 15:49

Palavralar Ücretsiz bolca Sallayın gitsin haberi yapana bak sonra oku belli hepsi yandaş medya isimlerini ezberledik verecekleri haberler yalakalık palavraları yaranmak için

Backup 21 Eylül 2024 15:48

Ne garip bir düsmanlaştırma. Kardesim iyi bisey olsa kimse önüne geçemez. Sebep reklamcisi ise değiştirir. Ne garip bir haber, iyice aptal yerine koyuluyoruz

Backup 21 Eylül 2024 15:48

Ne garip bir düsmanlaştırma. Kardesim iyi bisey olsa kimse önüne geçemez. Sebep reklamcisi ise değiştirir. Ne garip bir haber, iyice aptal yerine koyuluyoruz

Hasan 21 Eylül 2024 15:46

Tekrar bu 1919 telefonları geliştirmek gerekir. Artık ileriye skmaliyız. Devrim arabasını ve uçak úretiminide yine hainler engellediler. Ancak şu anda ikiside uretiliyor. Yeniden Kendi akıllı telefonlarımızı úretilebilir. Bunun için bir vatanperver İNŞALLAH çıkar. Selçúk Bayraktar da úretebilir.

Cemalettin Özcan 21 Eylül 2024 15:45

Bu haberin biz neyine inanacağız acaba? Kovalayıp Düşman ilan edeceksiniz sonra da ondan medet umacaksiniz Yazıklar olsun sizlere, kaldı ki O.Kavala bu ihaneti asla yapmaz bunu bilin ve aynaya bakın.

M.ayhan21 Eylül 2024 15:44

Maalesef bunlar Osmanlı döneminden ülkemizde kalan milletimizin düşman torunları

Mehmet Ali Erol 21 Eylül 2024 15:41

Sırrının dediği guyaaa kemalist Mustafa Kemal in.tsuruleei Bibitmediler maalesef

Dilberay21 Eylül 2024 15:40

Cayci sozlesmenin ustune kahveyi dokmeseydi simdiye aselsan cep telefonu apple ile yarisirdi. Cayci hain

Ali21 Eylül 2024 15:32

Kavala gibi hainlere idam gelsin lütfen ne Avrupa yasaları suç unsurları suçluktan çıktı hainler ifşa olsun.

Haldun Çetin 21 Eylül 2024 15:31

Kavala ile aselsanin telefon üretimini durdurmasinin ne alakası var?KVK ticari bir kuruluş kar etmek ister.Aselsan zaten patent sorunlarını cozememis ve sonuçta üretimi durdurmuş.Aselsan bu işe inansaydi durmaz tanıtımı bir başka firmaya daha verirdi.

Cem21 Eylül 2024 15:31

Dünyada hangi ülkede Türkiye kadar vatan haini var? Bu işbirlikçi vatan hainleri tesbit edilerek bertaraf edilmedikçe Türkiye hep böyle bocalar durur.

Azimet21 Eylül 2024 15:27

Başka bir reklam firması bulamamışlar mı?

Ali Kemal 21 Eylül 2024 15:02

Yalanciyi silkeleser kucaktan inmezsin gazeteci diye geçinen ahmak

İdris21 Eylül 2024 14:47

Bu Osman kavalayi halen savunan kim varsa vatan hainliginden yargılanması lazım bunun gibi örnek çok maalesef

Fahrettin 21 Eylül 2024 14:34

Böyle alçaklar hak ettikleri cezayı fazlasiyla hak ediyor benim ülkemde yaşa ülkeme ihanet eden bir kişi Türkiye vatandaşlığından çıkarılmalı

Vatandaş21 Eylül 2024 14:18

Vay hain vay, birde bunu korumaya çalışanlar yokmu ? Onlar daha hain

Nurettin21 Eylül 2024 14:11

Uyan Türk milleti uyan

Mehmet Kartal21 Eylül 2024 14:04

Basarısızlığına kılıf uydurmuş

Zen21 Eylül 2024 13:41

Adamin üzerine bir bu atılmamistı onu da attilar ne alaka basın çok kirlendi ilk önce kendilerini temizlesinler Basin sayesinsa Ulkemiz A dan Z ye iflas ettirildi.

Burhan21 Eylül 2024 13:23

Şuan Aselsan üretse telefon alırım

Türk21 Eylül 2024 12:47

Tam bir yandaşşak medya haberi,Türk milletinin malını çalan hırsız ihlas’cıların haberi çok komik

Malik 21 Eylül 2024 12:32

Vatan haini Osman kavala'nın bu ülkenin geleceği için yaptıklarından sadece bir tanesi dur bakalım daha neler çıkacak ortaya

Fırat 21 Eylül 2024 12:10

Yahu bu Vatana Millete kötülük yapan, başka milletlerde bu kadar çok ve büyük zarar veren olmamıştır herhade.Ve hâlâ da bitmediler.

Misafir 21 Eylül 2024 11:58

Bir şirket, Devletin Milli menfaatini ilgilendiren projeyi engelleye biliyor ise demek ki çok geri kalmış durumdayız bu çok üzülecek bir durum yazık keşke böyle haberlerle karşılaşmamak..

Kadir21 Eylül 2024 11:47

O zaman kvk ihale verenler telefonun önü kesenler hepsi hesap vermesi gerekir. Bugün ASELSAN dünyanın en iyi telefonundan daha iyi telefon yapsın Türkiye ve Türk Cumhuriyetlerine ve dünya satsın

Ahmet 21 Eylül 2024 11:46

ALLAH ın hükümleri ile hükmetmezsen huzur bulamazsın

Ahmet 21 Eylül 2024 11:43

Uçak yap engel var silah yap engel var araba yap engel var cumhuriyet tarihinin hep satılmışlar tarafından engellenen üretimlerimiz faili meçhul cinayetlerin terör örgütleri ile sürekli önümüzü kesmeleri wilston çörçilin Türkiye uzarsa budayın kurursa sulayın çirkin sözü akıldan gitmiyor

Cezmi21 Eylül 2024 11:39

Yorumunuz çok inandırıcı!

Ali21 Eylül 2024 11:24

Bu devletin ekmeği yiyip hainlik edenlerin TERÖRİST ten ne farkı var ADALET in kestiği parmak acımaz

MKL21 Eylül 2024 11:08

Aç ülkenin başkanı

Yüksel Ayna 21 Eylül 2024 11:08

Bu Ülkenin düşmanı sadece terör örgütleri deyilki

Mehmet 21 Eylül 2024 10:57

Aselsan akıllı telefon üretsin notebook üretsin.

Yavuz el Macit21 Eylül 2024 10:55

Yalan haber

Hakan277221 Eylül 2024 10:54

Osman Kavala denilen hain cezaevinde yiyip işitilmemeli bunların hakkı idam. Ne kadar devlete zarar veren gelişmeleri engelleyen irticai faaliyet diye insanların inacını öne sürerek devleti peşkeş çekenler. Kız çocuklarına henüz küçük yaşlarda tecavüz edip öldürenler idam edilmeli. Yeter artık

Hayko 21 Eylül 2024 10:30

Patenti dahi alınmamış ama suçlu Reklam ajansı, sizin haberciliğinize...

Mehmet 21 Eylül 2024 09:51

Rabbim inşallah içimizdeki hainlere fırsat vermesin

Keko21 Eylül 2024 09:20

KVK’nın sadece K’sı Kavala. V:Vargı ve diğer K: Karamehmet ne oluyor bu durumda? Çapsız haber yaparak algı kasmayın adam gibi dürüst objektif haber yapın.

Doğrucu21 Eylül 2024 08:57

Bende neden bu şer adamı CHP savunuyor diyordum yolları bir

Mehmet21 Eylül 2024 08:26

Bu haberi derleyen kafaya bravo diyorum.

Erol21 Eylül 2024 08:11

Şimdi üretsin ben kendi adıma 4 adet alıyorum bu hainler herzaman varlar

Veli21 Eylül 2024 07:19

Tek suçlu o değil. Devletin içinde de var. Devletin içindekiler de muhtemelen işlerine devam ediyorlar.

Cesur 21 Eylül 2024 07:01

Siz adamı idama mahkum edeceksinizsonra ne bekliyorsunuz ki

Ata21 Eylül 2024 06:55

Ülkesinin ürettigi ürüne engel olan hainidir haine sahip çıkan da vatan hainidir

Üretelim21 Eylül 2024 05:59

Ülkemizin yapacağı her üretimde,görev verilen insan ve şirketler iyi seçilmelidir.

Bozkurt21 Eylül 2024 04:51

Ömür boyu yatsin iceride sakin cikarmayin

Halil21 Eylül 2024 03:51

Yuh bu kadar yalan haber okumıştım.Bir adama bu kadar düşmanlik yapilmaz

Vatansever Hacı 21 Eylül 2024 00:25

VAY BE FİLME BAK SEN ÜLKENİN YARISI VATAN HAİNİ.İDAM İDAM İDAM KESİN ÇÖZÜMDÜR.KİMSE CESARET EDEMEZ.O.KADAR

Günsel20 Eylül 2024 23:53

Allahım nereden nereye bağlamışlar ya, hemde ASELSAN reklamını haberunu paylaşarak kendi kendilerini yalanlamışlar. Sizin İslam'da iftira farzı ayın mı? Zira bizimkinde kâfire yapsan bile büyük günah. KVK rejlam etti, ama o zamanlar Aselsanda büyük intihar, tuhaf kalp krizi zinciri vardı.

Mufitgunay@gmail.com20 Eylül 2024 23:46

Hikayesiniz.

Denizli 20 Eylül 2024 23:34

Lisans alamadığıniz telefonu nasıl satacaktınız? Sürekli algı peşindesiniz.

Servi20 Eylül 2024 23:23

Türkiye üretmek zorunda ne olursa olsun üretim üretim üretim bütün teknolojileri elde etmek zorundayız ya üretir dünya devleti Oluruz yada yok Oluruz benden söylemesi

Deniz Kerte 20 Eylül 2024 23:11

Soysuz herif. Vatan haini görmek isteyen bu yaratığa baksin

Pala20 Eylül 2024 23:04

Sallamayın sahtekarlar yine algı yine sahtekarlık

Bayram 20 Eylül 2024 23:01

1919 yıl değil telefon markasi Ayşe hanım

Doğrusöz20 Eylül 2024 22:50

Asıl sebep siyasi iradenin eksikliği . Devrim telefonu desek anlaşılır .

Savaş yilmaz20 Eylül 2024 22:49

Ben şahsen bunları bilmiyordum ama asalsan kendi reklamini neden yapmamış onlar yaptı da biz mi sahip çıkmadık ve CHP bu kavalanin beratini istiyor öylemi neyin kafasını yaşıyor bunlar

Savaş yilmaz20 Eylül 2024 22:49

Ben şahsen bunları bilmiyordum ama asalsan kendi reklamini neden yapmamış onlar yaptı da biz mi sahip çıkmadık ve CHP bu kavalanin beratini istiyor öylemi neyin kafasını yaşıyor bunlar

Savaş yilmaz20 Eylül 2024 22:49

Ben şahsen bunları bilmiyordum ama asalsan kendi reklamini neden yapmamış onlar yaptı da biz mi sahip çıkmadık ve CHP bu kavalanin beratini istiyor öylemi neyin kafasını yaşıyor bunlar

Pek inañm20 Eylül 2024 22:41

Bu haberlere

Efe20 Eylül 2024 22:37

Hemen asın

Ya sonra 20 Eylül 2024 22:31

İsabetli ifadeler icin teşekkürler. Batı truvası kavala için şaşılacak şey değil

Kenan 20 Eylül 2024 22:04

Kavala yapmış hainligini belli. Fakat o görevi o sirkete veren gorevli, bakan,başbakan neden gormedi bu durumu? Buda arastirilmali sorgulanmali en azindan. Kimdi bunlar?

Sinan 20 Eylül 2024 22:02

Onlarda başka firmaya verseydiler reklamı sadece KVK mı var .geçin yalanları çamur atmaları .ozaman o mudurde tutuklanmali ?

mim cim20 Eylül 2024 21:59

İnsanları tanımakta fayda var.

Vatansever20 Eylül 2024 21:42

Niye KVK yi gorevlendirdinuz. Asil suclu sizsiniz. TRT yi gorevlendirip halki bilgilendirseydiniz. Herkes tv izliyor. Aselsanin 1919 adini bile duymadik o zamanlar. Suclu sizsiniz. Bahane aramayin.

Mert20 Eylül 2024 21:37

Siz bu işi niye KVK ya verdiniz. Kvk siz olmazmiydi. Kabahat sizde. Bili bile lades.

Alacaklı 20 Eylül 2024 21:36

Verin kardeşim benim ve çocuklarımın hakkını. Hakkımızı alın bu adamlardan. KVKnın başındaki adama bak. Şansa yaşıyoruz bunların arasında.

Deniz 20 Eylül 2024 21:35

Demirel Cumhurbaşkanı idi kava ise şirket ortağı bence ozaman devlet hükümetlerde suçludur ama kavayı içerden çıkarma çalsanlara yazıklar olsun

Cafer20 Eylül 2024 21:32

Kavala masum diyenlere ne buyurulur? Kim kimden yana?

Erkan 4120 Eylül 2024 21:25

YALAN HABER KAVALA Yİ SEVMEM.BU KADAR KOLAYMİ DİYORUM.HADİYİN ORDAN DİYORUM.

Bay Araştırmacı20 Eylül 2024 21:15

ASELSAN firması ürettikleri telefonun tanıtım işini neden Kavala'nın ortağı olduğu KVK şirketine vermiş? KVK şirketinin yeterli tanıtım ve satışı yapmadığını görünce, neden verdikleri tanıtım işini geri çekmemişler? Bu sorulardan da anlaşılacağı üzere, ASELSAN'dan birileri işi götürmüş (?)

Anti sol20 Eylül 2024 20:59

Chp veremdir, kanserdir, hainliktir.

Ramazan20 Eylül 2024 20:56

Bir de bu adamı sevenler var

Ahmet20 Eylül 2024 20:55

Güzel hikaye

Münir20 Eylül 2024 20:46

Bu piçin adı dışında bize benzeyen hiç bir yanı yok.

Vatan sever 20 Eylül 2024 20:35

Küfürün adı günah Osman Kavala ya merhamet edenler sizlerde en az onun kadar zavallısınız

Yusuf20 Eylül 2024 20:31

Kvk nın diğer ortaklarınıda yazarsanız

Ersever20 Eylül 2024 20:29

Nekadar hain var içimizde, ama olsun, yılmak yok, durmak yok. Yerli cep telefon üretimi desteklesin, ASELSAN yine yapsın.

Fikret20 Eylül 2024 18:59

Osman kavala engeli inandirici gelmedi. Tanitimini devletin kendisi de yapabikirdi. Ozel ve kamu kanallarina reklam verilebilirdi.yani bir kisi devletin hakkindan mi geldi? Bence aselsan patent alamadi. Genede ic piyasada kullanilabilirdi.

surat dünyası 20 Eylül 2024 17:43

Kavala gibi düşmanlar hep old Selçuklu ve Osmanlıdada üç kağıtçılar vardı reklam yapılmış yapılacak şey birde dağıtım şirketi kurulmalıydı. Bugün kavala yok bugün ne engel oluyor. Üretilen telefon satılöadımı geri dönüşüm ve ardından yeniden piyasa olayı var. ŞimdimetelurjisizKore sağolsuüretsen.

Ayten 20 Eylül 2024 16:41

Ic dusmanlar belli osman kavala gibi gayrimüslim düşman çok. Allah fırsat vermesin. ALLAH RECEP TAYYİP ERDOĞAN I başımızdan eksik etmesin

Ahmet20 Eylül 2024 16:26

Yakın O çocuğunu

mehmet20 Eylül 2024 16:24

bu adam reklam yapmadıysa anlaşma iptal edilip başka firma ile anlaşılabilirdi ???

Sonraki Haber Yükleniyor...