Tgrt Haber

Boynundan zincirleyip işkence etti! Kadını çığlıkları kurtardı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Ağustos 2023 14:55 - Güncelleme : 23 Ağustos 2023 15:17

ABD'nin Kentucky eyaletinde boğazından zincire vurulan bir kadın, çığlık seslerini komşularına duyurdu. İhbar üzerine eve gelen polisler kadını kurtardı.

Kadına şiddet​ dünyanın her yerinde. Kentucky​ eyaletine bağlı Louisville şehrinde, polislere iletilen ihbarda bir kadının çığlık çığlığa bağırıp yardım istediği belirtildi. Polisler, evin olduğu bölgeye gittiklerinde bir evin 2. katının penceresinde bir kadın olduğunu fark ettiler. 

İlk olarak eve kapıdan girmeye çalışan polisler, başarılı olamayınca pencereye yöneldiler. Merdivenle 2. katın penceresinden içeri giren polisler, bir kadını boynundan zincirlenmiş halde buldular. 

Kadının boynundaki zincirin yere sabitlendiğini gören polisler, baltayla zinciri kırıp kadını kurtarmayı başardı.

Boynundan zincirleyip işkence etti! Kadını çığlıkları kurtardı

SAÇLARINI PALA İLE KESİP İŞKENCE ETTİ

Polisten yapılan açıklamada kadının, çocuğunun babası 36 yaşındaki Moises May tarafından alıkonulduğu, zincirlendiği ve ölümle tehdit edildiği belirtildi. May'in kadına şiddet uyguladığı ve saçını palayla kestiği öğrenilirken, gözaltına alındığı aktarıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...