Tgrt Haber

Cani anne 2 bebeğini öldürüp dondurucuda sakladı gerçek kayıtlarla ortaya çıktı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: CNN International
23 Haziran 2023 12:06 - Güncelleme : 23 Haziran 2023 12:19
Cani anne 2 bebeğini öldürüp dondurucuda sakladı gerçek kayıtlarla ortaya çıktı

Güney Kore'de bir annenin, iki bebeğini öldürüp, cesetlerini yıllarca dondurucuda sakladığı ortaya çıktı. Cani anneyi hakim karşısına çıkartan ise bebeklerin hastane doğumlarının kaydı olmasına rağmen bebeklerin doğumlarının hiçbir zaman resmi olarak kayıtlara geçmemesiydi.

Güney Kore​'deki korkunç olay gün yüzüne çıktı. 30'lu yaşlarındaki bir kadın​, bebeklerini öldürdüğünü itiraf etti. 12, 10 ve 8 yaşlarındaki 3 çocuğuna bakarken ekonomik zorlukla karşılaştığını söyleyen kadın yeni doğan iki bebeğini öldürüp derin dondurucuda sakladığını söyledi. 

Gyeonggi Nambu İl Polisinden bir yetkili CNN International'a yaptığı açıklamada, ilk bebeğin 2018 yılında öldürüldüğünü, kadının doğumun ertesi günü bebeğini boğduğunu söylediğini aktardı. Cani anne, öldürdüğünü bebeğini derin dondurucuda sakladı. Ardından 2019 yılının kasım ayında ise beşinci çocuğunu doğurdu onu da aynı yöntemle öldürdü.

Eşi, polise kendisine iki çocuğun kürtajla alındığının söylendiğini ve bu nedenle iddia edilen cinayetlerden haberi olmadığını söyledi.

BEBEKLER KAYDA GEÇMEYİNCE CİNAYET​ ORTAYA ÇIKTI

Dava, Mayıs ayında hükümetin Teftiş Kurulu'nun hastane doğumlarının kaydı olmasına rağmen bebeklerin doğumlarının hiçbir zaman resmi olarak kaydedilmediğini tespit etmesiyle gün ışığına çıktı.

Kadın, bugün tutuklama kararı duruşması için hakim karşısına çıkacak.

 

Kaynak: CNN International

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...