Tgrt Haber

Kan donduran vahşet! Cani anne 5 yaşındaki kızını betona gömüp komodin olarak kullandı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
02 Aralık 2022 13:28 - Güncelleme : 02 Aralık 2022 13:51
Kan donduran vahşet! Cani anne 5 yaşındaki kızını betona gömüp komodin olarak kullandı

Arjantin'de yaşanan vahşet kan dondurdu. 27 yaşındaki cani anne 5 yaşındaki kızını öldürüp ardından üzerine beton dökerek komodin olarak kullandı. Ülkede duyanları dehşete düşüren olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Arjantin​'de duyanları dehşete düşüren bir olay yaşandı. 27 yaşındaki Venasa Alejandra Mansilla, 5 yaşındaki kızını öldürdükten sonra betona gömüp komodin olarak kullandı.

VAHŞETİ BABA ORTAYA ÇIKARDI

Korkunç vahşeti ise baba ortaya çıkardı. Polise şikayette bulunan babanın ihbarı üzerine araştırma yapan ekipler, 5 yaşındaki Milagros'un cesedini tahta bir kasa içine koyulmuş bir betonda buldu.

SOLUNUM YOLU ENFEKSİYONUNDAN ÖLMÜŞ

Çocuğun solunum yolu enfeksiyonundan öldüğü belirlenirken Mansilla'nın çocuğunun cesedini naylon bir torbaya gömdüğü, tahta bir kutunun da içine koyup betonla kapattığı ifade edildi.

Otopsi sonucunda çocuğun nasıl öldüğü ortaya çıksa da ölüm zamanı tam olarak belirlenemedi. Cani annenin 7 ve 3 yaşlarındaki diğer çocuklarına baktığını, ancak Milagros'la hiç ilgilenmediği ifade edildi.

İDDİALARI REDDETTİ

Anne Mansilla ifadesinde kızın ölümünden sonra korktuğunu ve ne yapacağını bilemediğini bu nedenle de betona gömdüğünü söyledi.

Cani anne iddiaları reddederek, kızını öldürmediğini söyledi. Annenin iddiasına göre 3 çocuğunu yıkadıktan sonra uyumaya giden kadın, uyandığından Milagros'u ölü olarak bulmuş.

Çocuğun en son 30 Temmuz'da görüldüğü ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...