Tgrt Haber

Cani anne bebeğini öldürdü! Sebebi kan dondurdu

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: tgrthaber.com
05 Temmuz 2024 15:56 - Güncelleme : 05 Temmuz 2024 16:39
Cani anne bebeğini öldürdü! Sebebi kan dondurdu

Almanya'nın Baden-Württemberg Eyaleti'nde yaşayan Katarina Jovanovic, kariyerini etkileyeceğini düşündüğü için yeni doğan kızını pencereden atarak öldürdü. Jovanovic, evde gizlice doğum yaptığı ve bebeği yaklaşık 3.5 metre yükseklikten atarak öldürdüğü belirlendi.

Almanya'nın Baden-Württemberg Eyaleti'nde yaşayan Katarina Jovanovic,kariyerini mahvedeceğini düşündüğü için yeni doğan kızını yaşadığı apartmanın penceresinden atarak öldürdü. Bunun üzerine Heilbronn Bölge Mahkemesi tarafından kendisine 7 yıl hapis cezası verildi.

Mahkeme, Jovanovic'in 10 ay önce evde gizlice doğum yaptığını ve bebeği yaklaşık 3.5 metre yükseklikten atarak öldürdüğünü belirledi. Olay yerinde kafatası kırılmış bebek cesedi bulununca polise haber verildi. Jovanovic suçu kabul etti ancak cinayeti nasıl işlediğine dair detaylı açıklama yapmadı.

KARİYERİNİ ETKİLEYECEĞİ İÇİN ÖLDÜRDÜ

Savcılık ise Jovanovic'i cinayetle suçladı, çünkü hamileliğini gizlediği ve bebeğin kariyerini etkileyeceğini düşündüğü için böyle bir karar verdiği belirtildi. Savcı Mareike Hafendoerfer, "Sanık, özellikle mesleki ilerlemesi için yaşam planlarını bir çocuk için askıya almak istemedi. Bebek doğduğunda bu kararı verdi ve bu nedenle cinayet hükmü kriterleri yerine getirildi," dedi.

Savunma avukatı Malte Hoech ise "Bu, beni kişisel olarak etkileyen bir drama. Müvekkilim hamile olduğunu bile bilmiyordu. Birden kanlı bebeği elinde tuttuğunda, olağanüstü bir psikolojik durumdaydı. Bir kaza oldu, bebeği düşürdü. Çocuğun nasıl pencere kenarına düştüğü belirlenmelidir" şeklinde savundu.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...