Tgrt Haber

Cesedi 9 yıl sonra duvarın içinden çıktı! Katilin yaptığı kan dondurdu

08 Haziran 2023 11:50 - Güncelleme : 08 Haziran 2023 12:00
Cesedi 9 yıl sonra duvarın içinden çıktı! Katilin yaptığı kan dondurdu

İspanya'da 2014 yılında kayıplara karışan 22 yaşındaki Sibora Gagani'nin cesedi geçtiğimiz günlerde bulundu. Gagani'nin ayrıldığı erkek tarafından canice öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayetin ortaya çıkmasına ise bir cinayet şüphesi yardımcı oldu. 

İspanyol polisi, 9 yıl aradan sonra bir gizemi ortadan kaldırdı. Gizemin içinden kan donduran bir cinayet​ çıktı. İspanya'da henüz 22 yaşındayken kayıplara karışan Sibora Gagani'nin cinayete kurban gittiği birkaç gün önce anlaşıldı. Arnavutluk'ta doğan ve İtalyan vatandaşı olan genç kız Gagani, 2011 yılında Romeo diye bir erkekle ilişkiye başladı ve Costa del Sol'a taşındı. Genç kız, erkek arkadaşını terk etmesinden kısa bir süre sonra ise kayıplara karıştı. 

2014 yılında izine hiçbir şekilde rastlanmayan genç kızı aramayı bırakan İspanyol polisleri, eski erkek arkadaşı Romeo'nun bir cinayete karıştığından şüphelenmesiyle yeniden harekete geçtiler.

Eski erkek arkadaşının cinayetle tutuklanmasından birkaç gün sonra yeniden geç kızı aramaya başlayan polisler, 6 Haziran tarihinde kızın cansız bedeninin kalıntılarına ulaştılar. 

Cesedi 9 yıl sonra duvarın içinden çıktı! Katilin yaptığı kan dondurdu

Eski çiftin Torremolinos'taki dairesini arayan Ulusal Polis memurları, 6 Haziran'da Sibora'nın kalıntılarını bir duvarın arkasındaki boşlukta bir çöp torbasında buldu.

ASİTLE ERİTİP DUVARA KATTI

Cinayetten dolayı tutuklanmasının ardından 45 yaşındaki zanlı, Sibora'yı öldürdüğünü itiraf etti. Today'in haberine göre, şüpheli Marco Gaio Romeo genç kadının vücudunu eritmek için asit kullandığını itiraf etti. Ceset, Sibora'nın kimliğinin DNA testi ile doğrulanması için Malaga'daki Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 

Kaynak: Today

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...