Tgrt Haber

Cimrilikte sınır tanımayan kadın herkesi şaşırttı su yerine kar kullanıyor

08 Temmuz 2021 15:36
Cimrilikte sınır tanımayan kadın herkesi şaşırttı su yerine kar kullanıyor

Amerika'da yaşayan 41 yaşındaki Becky Guiles, cimrilik seviyesiyle ağızları açık bıraktı.

Amerika'da 39 yaşındaki eşi Jay ve 7 yaşındaki oğulları George ve 4 yaşındaki Colden ile birlikte yaşayan 41 yaşındaki Becky Guiles, ''Her zaman oldukça tutumlu oldum'' diyerek anlattıklarıyla herkesi şaşırtmayı başardı. Su yerine kar erittiğini söyleyen Becky, kendi deyimiyle ''tutumluluğunu'' şu sözlerle anlattı:

''İlk oğlum George doğduğunda onunla evde kalmak istediğim için işimi bıraktım. Bu yüzden benim felsefeme göre para biriktirmek ile para kazanmak aynı şey.''

Kendisini "Amerika'nın en tutumlu annesi" olarak gören Becky, oğlu doğmadan önce köpekleri yürüyüş ve eğitimden yılda 35.000 $ kazandığını söyledi.

ÇAMAŞIRLARI BULAŞIK MAKİNESİNDE YIKIYOR

''İşi bıraktığımda giderlerimizi o kadar azalttık ki bu durum gelir kaybını telafi etti. Şimdilerde çamaşırları da bulaşık makinesinde yıkayarak aile masraflarını kısabiliyorum.'' diyerek anlattıklarıyla herkesin ağızlarını açık bıraktı.

Cimrilikte sınır tanımayan kadın herkesi şaşırttı su yerine kar kullanıyorThe Sun'ın haberine göre, Becky'nin kendi aydınlatma armatürlerini yapmak, duvar yalıtımı olarak buruşuk gazetelerin kullanılması, kırık dolapları onarmak için yapıştırıcı kullanmak ve bir boyahanenin yanındaki çöplükten aldığı duvar kağıdını kullanmak gibi tasarrufları da var. Ayrıca evde herhangi bir şey bozulduğunda alanında uzman birini çağırmak yerine kendisi tamir ediyor.

SU YERİNE KAR ERİTİYOR

Becky, musluk suyuna da para ödemekten hoşlanmadığı için evinin dışından kar topluyor ve ailesi kar sularını eriterek dişlerini fırçalıyor. Becky, bu durumu ise şu sözlerle anlatıyor:

''Lavabodan gelen su paraya mal oluyor, aslında sokağın aşağısında kullanabileceğim çok güzel bir dere var ama ne yazık ki soğuktan dolayı donuyor. Ben birçok şeyi yüzde 80-90 indirimli alabilirim hatta bedavaya nasıl alacağımı da bulabilirim.''

Cimrilikte sınır tanımayan kadın herkesi şaşırttı su yerine kar kullanıyorNE KADAR YERSE O KADAR ÖDÜYOR

Becky'nin bu cimriliği kocasına karşı da değişmiyor. Eşi Jay, bu durumu bir örnekle anlatıyor:

“Diyelim ki mozzarella çubukları sipariş etsek ve bunlardan dördü olsaydı ve ben üç tane yersem, o bir tane yedi, 'Jay, yüzde 75 ödüyorsun' gibi bir şey.”

 

Becky'nin çevresi de bu duruma alışmış: “Bazıları, özellikle benim tutumlu davranışlarıma alışkın değillerse, kaşlarını kaldırıyor. Ama uzun zamandır arkadaşlarım ve ailem bunun harika olduğunu düşünüyor” dedi.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...