Tgrt Haber

Cinayet anında ses kaydını açık unuttu yakayı ele verdi

13 Eylül 2023 14:52 - Güncelleme : 13 Eylül 2023 15:03
Cinayet anında ses kaydını açık unuttu yakayı ele verdi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Indiana eyaletinde annesinin erkek arkadaşını öldürürken yanlışlıkla kendi sesini kaydeden kişi yakayı ele verdi, 85 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

ABD'nin Indiana​ eyaletinde, 33 yaşındaki Cody Allen Wade, annesinin erkek arkadaşını öldürürken ses kaydını açık unuttu. Wade, cinayeti işlemeden hemen önce annesine telefonla sesli mesaj bırakıyordu ve telefonu kapattığını sansa da başarılı olamadı. Kayıt cinayet​ sırasında da devam etti. 

Wade'in, Carl Haviland'ı 4 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü, annesinin de olay yerinde olduğu belirtildi. Davaya bakan yargıç, "Sanık, Carl Haviland'ı annesi onu fiziksel olarak engellemeye çalışmasına rağmen defalarca kez bıçakladı" ifadelerini kullandı.

Wade'in cinayetin  ardından Haviland'ın cesedini tekmelediği de aktarıldı. Savcılık 33 yaşındaki sanığın, cinayeti önceden planladığını öne sürdü.

BİR KİŞİYİ DAHA ÖLDÜRECEKTİ

Wade'in olay günü bir piknikten ayrılarak annesinin evine doğru yola çıkması ve yolda başka bir adamın evine uğrayarak bir kişiyi öldüreceğini söylemesi dava dosyasına giren detaylar oldu.

Wade'in cinayetten sadece iki ay önce, kundaklama suçundan tutuklu bulunduğu cezaevinden şartlı salıverildiği ifade edildi.

Kaynak: NYP

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...