Tgrt Haber

Damadın üzerine yıldırım düştü! Uyarıları ciddiye almadılar, en mutlu günleri zehir oldu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
28 Ağustos 2022 14:07 - Güncelleme : 28 Ağustos 2022 14:39
Damadın üzerine yıldırım düştü! Uyarıları ciddiye almadılar, en mutlu günleri zehir oldu

Çin’de geçtiğimiz günlerde Yunnan eyaletindeki Yeşim Ejderha Kar Dağı’nda meydana gelen olayda fotoğraf çekilmek isteyen çiftin en mutlu günleri zehir oldu. Ruan isimli damat fotoğraf çekimi sırasında yıldırım düşmesi sonucunda hayatını kaybetti. Çiftin ayrıca bütün uyarılara rağmen ısrarla fotoğraf çekilmek istediklerini yetkililere söyledikleri öğrenildi.

Benzerine ender rastlanan bir trajedi Çin’de meydana geldi. Ülkenin Yunnan eyaletinde oldukça popüler olan Yeşim Ejderha Kar Dağı’nda fotoğraf çekilmek isteyen çift turistlik bölgeye gitti. Yaşadıkları mutlulukları ölümsüzleştirmek isteyen çiftin bu istekleri hüsranla sonuçlandı.

DAMADIN ÜZERİNE YILDIRIM​ DÜŞTÜ

İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, fotoğraf çekimi sırasında damadın üzerine yıldırım düştü. Yerel basının damadın ismini Ruan olarak duyurduğu olayda olay yerine gelen sağlık ekiplerinin adamı sağanak yağmurda taşıdığı görüldü.

UYARILARI CİDDİYE ALMADILAR

Ülke basınında yer alan haberlerde trajediden önce yetkililerin bölge için sarı uyarı yayınladığı bilgisine yer verildi. Aynı haberlerde bunun en yüksek uyarı olduğu ve çiftin bu uyarıya rağmen fotoğraf çekimine devam ettiğinin altı çizildi.

Damadın üzerine yıldırım düştü! Uyarıları ciddiye almadılar, en mutlu günleri zehir oldu

Yeşim Ejderha Dağı (yukarıdaki resimde), güzel manzarasıyla ünlü popüler bir turistik yer. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...