Tgrt Haber
 - ''Gördüğüm en ürkütücü şey...''
9 saat 36 dakika önce

Su kenarında gezerken rastladı neye uğradığını şaşırdı: Gördüğüm en ürkütücü şey

Cam Wild, sıklıkla arkadaşlarıyla beraber çıktığı kamp macerasında bir ilk yaşadı. Avustralya'nın Pilbara bölgesinde ücra bir adaya giden ekip, 'korkunç' hayvanla karşılaştı. Wild, o anları 'ürkütücü' olarak tanımladı.
 - "Gerçekten iyiysem..."
9 saat 58 dakika önce

ABD Başkanı Joe Biden'ın Jessica Alba'dan isteği salondakileri kahkahaya boğdu

ABD Başkanı Joe Biden, ileri yaşı ve sağlık durumuyla ilgili eleştirilerin hedefi haline gelerek "adaylıktan çekil" çağrıları sonrası ABD başkan adaylığından çekilmişti. Biden, ünlü oyuncu Jessica Alba'dan Ocak 2025'ten sonra işsiz kalacağını hatırlatarak iş istedi. Bu sözler sonrası salonda yer alan katılımcılar kahkahalara boğuldu.
Dünya - Dünya
10 saat 32 dakika önce

İran, Netanyahu'yu öldürmesi için 73'lük iş adamını görev vermiş! Ortaklarından 2'si Türk

Geçen ay tutuklanan 73 yaşındaki İsrailli işadamı Moti Maman, İran tarafından İsrail Başbakanı Netanyahu, Savunma Bakanı Gallant veya Şin Bet lideri Ronen Bar'a suikast düzenleme görevinin verildiği iddiasıyla hakim karşısına çıktı.
 - Gece yarısı gelen mesaj halkı ayaklandırdı
11 saat 4 dakika önce

İran İsrail'i karıştırdı: Gece yarısı gelen mesaj halkı ayaklandırdı

İsrail'de gece saatlerinde binlerce kişinin cep telefonlarına, sığınaklara girmelerini belirten mesajlar gönderildi. Çok geçmeden sahte olduğu anlaşılan mesajlar sonrası İç Cephe Komutanlığı duyuru yayımladı.
 - Paha biçilemez buluntu
11 saat 49 dakika önce

İkinci el eşya mağazasında saatin arkasından çıktı: Paha biçilemez buluntu

Yeni Zelanda'da 2. el mağazada bir saat almak isteyen müşterilerin merakı, paha biçilemez nesnelerin gün yüzüne çıkmasını sağladı. Aylarca süren araştırmanın ardından bir aile, annelerinden kalan değerli mirasa yeniden kavuştu.
 - Mutasyon geçirmiş altın canavarı turistler fark etti
12 saat 57 dakika önce

Yaşam alanı sır gibi saklanıyordu! Mutasyon geçirmiş altın canavarı turistler fark etti

Bölgede uzun süre görülen altın timsahın öldüğü düşünülüyordu. Turistler tarafından fark edilen altın timsah 'Casper', geri dönmesiyle bölge halkını mutlu etti.
 - Ölümden döndü, şimdi herkesi uyarıyor...
13 saat 1 dakika önce

Örümcek ısırığını umursamadı vücudunda kocaman bir delik açıldı! Az kalsın ölüyordu

İngiltere'de bir örümcek tarafından ısırılıp tatilinden geri kalmamak için Mısır'a giden Nigel Hunt hayatının en kötü günlerini geçirdi. Henüz Mısır'a varmadan fenalaşan Hunt, yaşadıklarının ardından herkesi uyardı. 
 - Burnundan çıkanı görünce şoke oldu
13 saat 44 dakika önce

Senelerce nefes almakta zorlandı! Bir hapşırığıyla 26 sene burnunda taşıdığı nesneyi görünce şoke oldu

ABD'nin Arizona eyaletinde yaşayan Andi Norton, 26 yıl boyunca nefes alma problemi yaşadı. Fakat nedeninin üzerine pek de düşmedi. Duştayken hapşırmasıyla burnundan çıkan oyuncak parçası ise her şeyi hatırlamasını ve rahat nefes almasını sağladı.
 - Türkiye'nin sırası belli oldu
14 saat 23 dakika önce

Dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri açıklandı: Türkiye'nin sırası belli oldu

International SOS tarafından 2024 yılı araştırmasında, dünya genelinde ülkelerin jeopolitik riskleri, güvenlik tehditleri ve seyahat güvenliği riskleri masaya yatırıldı. Türkiye'nin risk derecesi sıralamasındaki konumu da belli oldu.
Dünya - Dünya
14 saat 32 dakika önce

Halhal cinayeti! Polis peşine düşünce tüm gerçekler ortaya çıktı: Kadın tutuklandı

Hindistan'ın Uttar Pradesh eyaletindeki Raebareli bölgesinde bir kadın, eşini boğarak öldürdü. İlk ifadesinde gerçekleri gizleyen kadının, eşini annesinin bir halhalını alıp, sattığı için öldürdüğü ortaya çıktı.
Dünya - Dünya
15 saat 12 dakika önce

Yunan adasında bir turist ölümü daha: Düşen taşın altında kaldı

Yunanistan'ın Girit Adası'nda talihsiz bir turist ölümü daha gerçekleşti Samaria Kanyonu'nda yürüyüş yapan turistin üzerine taş düştü ve kurtarılamadı.
 - 4.5 tonluk 'Hwasongpho-11' test edildi
15 saat 15 dakika önce

Kuzey Kore'den gövde gösterisi! 4.5 tonluk 'Hwasongpho-11' test edildi

Kuzey Kore, 4.5 ton ağırlığında süper büyük konvansiyonel savaş başlığı ile donatılan yeni “Hwasongpho-11-Da-4.5” adlı taktik balistik füzeyi ülke lideri Kim Jong-un’un denetiminde başarılı bir şekilde test etti. Performansı yükseltilen bir stratejik seyir füzesinin de denendiği bildirildi.
 - İsrail'in patlattığı telsizler...
15 saat 39 dakika önce

İsrail'in Hizbullah'ın kullandığı telsizleri patlattığı saldırıda Türkiye detayı!

İsrail'in çağrı cihazlarının ardından telsizleri patlatarak Hizbullah üyelerine gerçekleştirdiği saldırıda 20 kişi hayatını kaybetti, 450 kişi ise yaralandı. Son telsiz patlatma saldırısında ise Türkiye detayı dikkat çekti. 
 - İsrail en az 2 yıl önceden planladı
18 saat 1 dakika önce

Lübnan'daki çağrı cihazı saldırıları hakkında bilinmesi gerekenler! Planlaması en az 2 yıl 

Lübnan'da Hizbullah'ın yüzlerce üyesinin kullandığı çağrı cihazlarının patlamasından sadece bir gün sonra bir aynı yöntemle saldırı daha gerçekleşti. Bu, olağanüstü sayıda insanı hedef alan, karmaşık ve ölümcül saldırılar İsrail'in öldürmek için her gün kendini geliştirdiğini gösterdi. Uzmanlara göre bu çaptaki bir saldırı en az 2 yıl önceden planlanmış olabilir
 - Miting alanı karıştı
18 Eylül 2024 - 19:42

Son dakika | Donald Trump'a üçüncü kez suikast girişimi iddiası! Mitingde panik yaşandı

Son dakika: ABD'nin eski başkanı ve başkan adayı Donald Trump'a bir suikast girişimi daha ihbarı yapıldı. New York'taki miting alanında bir köpeğin bomba yüklü bir araç tespit etmesiyle panik dolu anlar yaşanıyor.
Dünya - Dünya
18 Eylül 2024 - 18:58

BM Genel Kurulu'nda bir ilk: Filistin'in İsrail talebi kabul edildi

Son dakika haberi: Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, Filistin'in ilk kez sunduğu tasarıyı oyladı. Filistin'in, İsrail'in işgal altındaki topraklardan 12 ay içinde çekilmesini talep eden tasarı 14'e karşı 124 oyla kabul edildi. Oylamada ret oyu veren ülkeler dikkat çekti.
Dünya - Dünya
18 Eylül 2024 - 18:04

Tayland'da 4 metrelik piton eve girip kadını sardı! İki saat çaresizce kurtarılmayı bekledi

64 yaşındaki bir kadın evinde otururken içeri giren 4 metrelik pitonun saldırısına uğradı. Yılanın bedenini sardığı yorgun ve nefes darlığı çeken kadına kimse yardım edemedi. Çaresiz kadın 2 saat boyunca yardım ekiplerinin gelmesini bekledi.
 - 2. kez iletişim araçları patlatıldı
18 Eylül 2024 - 17:26

Son dakika | Çağrı cihazlarını patlatan İsrail'den Hizbullah'a ikinci saldırı: Bu kez telsizleri patlattı

Son dakika... İsrail çağrı cihazlarını patlatarak düzenlediği saldırının ardından bugün yeni bir saldırı düzenledi. Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta Hizbullah'ın kalesi olarak bilinen güney banliyöden patlama sesleri geldi. İsrail, bu kez telsiz cihazları patlattı. Saldırıda çok sayıda ölü ve yaralının olduğu bildirildi.
 - Ülke kan donduran görüntüyle ayağa kalktı
18 Eylül 2024 - 17:06

'Kursk için' yazan kılıçla infaz ettiler! Ülke kan donduran görüntüyle ayağa kalktı

Ukrayna'nın Rus toprağı Kursk'u ele geçirmesinin intikamı Donetsk'te kılıçla alındı. Ukraynalı bir esirin üzerinde 'Kursk için' yazan bir kılıçla infaz edildiği görüntüler kısa sürede yayıldı. Ukrayna, 'savaş suçu' diyerek acil soruşturma başlattı. 
 - Duvarları, tavanları yıktı geçti! Heyelan riski var
18 Eylül 2024 - 15:44

Deprem duvarları, tavanları yıktı geçti: Heyelan riski var! Endonezya'da çok sayıda yaralı

Endonezya'nın Batı Java eyaletinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Evlerin duvarlarını yıkan sarsıntı büyük paniğe neden oldu. Depremde 14 kişinin yaralandığı belirtildi.
Sona Git