Tgrt Haber

Danimarka'da alçak saldırı! Kur'an-ı Kerim'in yakılmasını önlemeye çalışan kadına polisten sert müdahale

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Temmuz 2023 18:05 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 19:38

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da Kur'an-ı Kerim'in yakılmasını engellemeye çalışan kadına polis ekipleri sert müdahalede bulundu.

Danimarka​'da Kur'an-ı Kerim​'e yönelik saldırılar devam ediyor. Başkent Kopenhag​'da bulunan Irak Büyükelçiliği önünde kendilerini 'Danimarkalı Vatanseverler' diye adlandıran provokatif grup, Kur'an-ı Kerim'e saldırıda bulundu.

Grup üyelerinin kutsal kitabı yakmasına, yoldan geçen bir kadın engel olmak istedi. Kur'an-ı Kerim'i alarak, saldırgan grubu engellemeye çalışan kadına ise Danimarka polisi müdahalede bulundu.

YERDE SÜRÜKLEDİ

Saldırıyı önlemeye çalışan kadının korumaya çalıştığı Kur'an-ı Kerim'i almaya çalışan polis, kadını yerde sürükledi ve Kur'an-ı Kerim'i de tekrar saldırgana verdi.

GRUP DAHA ÖNCE DE BENZER PROVOKATİF EYLEMLERDE BULUNMUŞTU

İslam karşıtı olan aşırı milliyetçi 'Danimarkalı Vatanseverler' adlı provokatif grubun üyeleri, Kopenhag'daki Türk ve Mısır Büyükelçilikleri önünde Kur'an-ı Kerim yakmış, provokatörlerin çirkin saldırıları sırasında yanlarında polis olduğu ve polislerin çelik yelek giydiği görülmüştü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet yılmaz 26 Temmuz 2023 20:41

Büyük alçaklıktır,Allah,ın laneti onların üzerine olsun inşaallah.

Ali26 Temmuz 2023 19:58

Allah belanızı verecek.

Sonraki Haber Yükleniyor...