Tgrt Haber

Depresyon yüzünden başladı bir daha bırakamadı! Benzin bağımlısı kız herkesi şoke ediyor

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: tgrthaber.com
05 Temmuz 2024 15:29 - Güncelleme : 05 Temmuz 2024 17:34
Depresyon yüzünden başladı bir daha bırakamadı! Benzin bağımlısı kız herkesi şoke ediyor

Kanada'da benzin bağımlısı olduğunu ileri süren bir kadın, alışılmadık arzusunun onu öldürebileceği yönündeki uyarılara rağmen, her gün benzin içmeye devam ediyor. 

Kanada'nın Ontario​ bölgesinin Welland kentinde yaşayan 20 yaşındaki Shannon, depresyon​ duygusuyla başa çıkmak için bu maddeyi içmeye başladığını ve bağımlı olduğunu dile getirdi. 

Günde 16 çay kaşığına kadar benzin​ tüketebildiğini belirten kadın, risklerin farkında olmasına ve dayanılmaz göğüs ağrıları ve baş dönmesiyle boğuşmasına rağmen ölümcül bağımlılığından kurtulamadığını ifade etti.

Depresyon yüzünden başladı bir daha bırakamadı! Benzin bağımlısı kız herkesi şoke ediyor - 1. Resim

"TATLI VE EKŞİ" 

Shannon, benzinin tadını "Tadı tatlı ve ekşi, ekşi bir sos gibi" diyerek ifade ederken, "Bunun güvenli olmadığını biliyorum, bunun beni öldüreceğini de biliyorum ama yine de duramıyorum. İlk başta karıncalanma oluyor, sonra boğazımın arkasını yakıyor. Bir yere giderken bile yanımdan ayırmıyorum. Onu küçük bir su şişesine koyuyorum." diye konuştu. 

Shannon, benzini içmenin "en sevdiği" yolunun doğrudan kutudan içmek olduğunu söylerken, aynı zamanda benzini shot bardaklarına boşalttığını da söyledi.

Depresyon yüzünden başladı bir daha bırakamadı! Benzin bağımlısı kız herkesi şoke ediyor - 2. Resim 

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...