Tgrt Haber

Deutsche Bank 630 milyon dolar ceza ödeyecek

31 Ocak 2017 14:00
Deutsche Bank 630 milyon dolar ceza ödeyecek

Deutsche Bank, İngiltere'de ve New York'ta finans sektörü regülatörlerinin Rusya hisse senedi işlemlerine ilişkin açtıkları soruşturmalarda uzlaşma yoluna gitti.

Deutsche Bank, İngiltere'de ve New York'ta finans sektörü regülatörlerinin Rusya hisse senedi işlemlerine ilişkin açtıkları soruşturmalarda uzlaşma yoluna gitti. Deutsche Bank, New York ve Londra`da toplam 630 milyon dolar ceza ödeyecek.

Deutsche Bank, hisse senedi işlemleriyle 10 milyar dolar büyüklüğünde bir paranın Rusya dışına transfer edilmesine yardımcı olunduğu vekara paranın aklanması yasalarının ihlal edildiği iddiasıyla yürütülen soruşturmaların kapanması için New York ve Londra'da toplam 630 milyon dolar ödemeyi kabul etti. 

New York Finansal Hizmetler Departmanı ile 425 milyon dolara uzlaşan Deutsche Bank, Londra'da da FCA'ya 204 milyon dolar (163 mln GBP) ödeyecek. Ancak New York'ta varılan uzlaşma ABD Adalet Bakanlığı'nın açmış olduğu soruşturmayı sona erdirmedi. ABD Adalet Bakanlığı ile Deutsche Bank arasında ne zaman bir uzlaşmaya varılabileceği net değil.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...