Tgrt Haber

İran'da doğum günü kutlaması faciayla bitti: 4’ü çocuk 8 kişi öldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Haziran 2022 22:34 - Güncelleme : 14 Haziran 2022 22:51
İran'da doğum günü kutlaması faciayla bitti: 4’ü çocuk 8 kişi öldü

İran'da bir kafede düzenlenen doğum günü kutlaması faciayla sonuçlandı. Balon şişirmek için kullanılan helyum gazının patlaması sonucu 4'ü çocuk 8 kişi hayatını kaybetti.

İran’ın başkenti Tahran​'da kafede düzenlenen doğum günü​ kutlaması sırasında meydana gelen patlama​ faciayla bitti. Kutlama sırasında balonların şişirlmesi için kullanılan helyum gazı sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı patladı.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Ortalığın savaş alanına döndüğü patlamada, 4'ü çocuk 8 kişi hayatını kaybetti. Feci olayla ilgili İran​ Acil Servisler Sözcüsü Müçteba Halidi'nin yaptığı açıklamada, patlamanın akşam saatlerinde meydana geldiği ve ekiplerin çok hızlı bir şekilde bölgeye gönderildiğini belirtti.

ÖLENLERİN ARASINDA 3 YAŞINDA BİR ÇOCUK VAR

Halidi yaptığı açıklamanın devamında, "Patlamanın doğum günü kutlaması sırasında balonları şişirmek için kullanılan helyum gazı nedeniyle meydana geldiği tespit edildi" dedi. Halidi, “3 çocuk, 3 kadın ve bir erkek olay yerinde hayatını kaybederken henüz 3 yaşında olan bir çocukta hastanede yaşamını yitirdi" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Raşit şakayık14 Haziran 2022 23:58

ALLAH RAHMET eylesin herkeze

Sonraki Haber Yükleniyor...