Tgrt Haber

Doğum günü partisini kana buladılar: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Ocak 2023 11:20 - Güncelleme : 30 Ocak 2023 12:00
Doğum günü partisini kana buladılar: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Güney Afrika'da bir doğum günü partisini basan iki silahlı saldırgan partideki herkesi kurşun yağmuruna tuttu. Kurşunların isabet ettiği kişiler kanlar içinde yere yığılırken feci olayda, 8 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Güney Afrika'nın Doğu Kap eyaletine bağlı Gqeberha şehrinde düzenlenen bir doğum günü partisine katılanlar dehşeti yaşadı. Kimliğini henüz belirlenemeyen iki silahlı saldırgan partide eğlenen onlarca kişinin üzerine kurşun yağdırdı.

Kurşunların isabet ettiği kişiler kanlar içinde yere yığıldığı feci olayda, 8 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı belirtildi. Afrika Polis​ Servisi (SAPS), yerel saatle 17.15-17.30 sıralarında meydana gelen olayın ardından katiilleri yakalamak için operasyon başlattı.

"CİNAYETİ İŞLEYENLERİ BULMADAN DURMAYACAĞIZ"

SAPS Komiseri Nomthetheleli Lillian Mene hayatını kaybedenlerin kimliklerini paylaşmazken, "Bu kurbanlar, suçlular tarafından öldürüldü. Biz de neler olup bittiğini öğrenmeden ve cinayeti kimlerin işlediğini bulmadan durmayacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...