Tgrt Haber

Doktorun tüm hastalarına attığı yanlış mesajı ortalığı karıştırdı! Üstelik çok geç fark etti

30 Aralık 2022 09:11 - Güncelleme : 30 Aralık 2022 09:27
Doktorun tüm hastalarına attığı yanlış mesajı ortalığı karıştırdı! Üstelik çok geç fark etti

İngiltere'de bir doktorun başına gelebilecek en kötü olaylardan biri geldi. Hastalarına, yeni yıl mesajı atmak isteyen doktor, yanlış mesajı yollayıp bir saatte geç fark edince hastaları neye uğradığını şaşırdı.

İngiltere'de özel hastanede çalışan ismi açıklanmayan bir doktor​, hastalarının yeni yıllarını kutlamak isteyince çareyi toplu mesajda buldu. Hastalarına toplu olarak yeni yıllarını kutlamak için mesaj attığını sanan doktorun mesajında ise ''Teşhis: Metastaz yapmış agresif akciğer kanseri'' yazıyordu. Doktor, hiç farkında olmadan ve hastalarına toplu olarak yeni yıl mesajı attığını zannederek 1 saat boyunca işine geri döndü. 

Tüm hastalarının yeni yılını kutlamak isterken 'Kansersiniz' diyen doktordan mesajı alanlar neye uğradığını şaşırırken, doktor hatasını bir saatin ardından fark etti. Üstelik bu durumu fark etmesi ise kendisine gelen bir yeni yıl mesajı sayesinde oldu. Hatasını telafini etmesinin ardından eleştiri yağmuruna tutulan doktor bir hayli sert cümlelerin hedefi oldu. 

Hastalardan biri, ''Hastanelere pek sık gitmiyorum, sonra birden bire kanser olduğumu öğrenebiliyorum. Benim bilmediğim bir şeyi biliyorlar mı diye düşünmedim değil'' gibi bir yorum yaparken bir diğer kişi ise Ya bu mesaj birisine yazılmışsa ve sonra onlara bunun bir Noel mesajı olduğu söylense ve sonra tekrar 'hayır, bu aslında senin içindi' denilse ne olur" gibi bir sorgulamayla eleştirisini iletti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...