Tgrt Haber

Donald Trump kazanmak için gözünü kararttı! Taylor Swift skandalı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Anadolu Ajansı
20 Ağustos 2024 11:42 - Güncelleme : 20 Ağustos 2024 12:01
Donald Trump kazanmak için gözünü kararttı! Taylor Swift skandalı

ABD'de 5 Kasım'da gerçekleşecek seçim yarışı için Donald Trump gözünü kararttı. Yapay zekayla yapılmış Taylor Swift fotoğrafı paylaşan Trump, dünyaca ünlü şarkıcının kendisine destek verdiğini iddia etti. 

ABD'de seçim yarışı kızışıyor. Donald Trump​, Başkan Joe Biden​'ın yarıştan çekilmesinin ardından Kamala Harris​ ile rakip oldu. Harris'i her koşulda geçebileceğini iddia eden Trump, anket sonuçlarıyla beraber yapay zekaya başvurdu.

Kamala Harris'in son anketlerde Trump'ın önüne geçmesi Trump'ın bir skandala imza atmasına neden oldu. ABD'nin eski başkanı, kendi sahip olduğu sosyal medya platformu Truth Social hesabından Taylor Swift​ ve onun hayranları hakkında paylaşım yaptı.

Trump, "Kabul ediyorum" açıklamasıyla, yapay zeka ile oluşturulmuş Swift'in bulunduğu bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta, "Taylor, Donald Trump'a oy vermenizi istiyor" ifadesi yer aldı.

Donald Trump kazanmak için gözünü kararttı! Taylor Swift skandalı - 1. Resim

Eski Başkan, sosyal medya hesabından Taylor Swift hayranlarının da kendisine destek verdiği iddiasıyla bazıları yapay zeka ile oluşturulmuş görüntü ve fotoğraflar paylaştı.

KAMALA HARRIS, DONALD TRUMP'I SOLLADI

Associated Press (AP), NORC Halkla İlişkiler Merkezi ile yeni bir seçim anketi düzenledi. Ankette, 5 Kasım'da düzenlenecek seçimlerde Demokratların adayı Kamala Harris'e destek oranlarının çarpıcı şekilde arttığı tespit edildi.

Buna göre, Harris'i destekleyen Demokrat seçmenlerin oy oranı yüzde 83 iken, Cumhuriyetçilerin yüzde 80'i Trump'ın kazanacağı görüşünde.

Donald Trump kazanmak için gözünü kararttı! Taylor Swift skandalı - 2. Resim

Genel olarak ABD'li seçmenlerin yüzde 48'i seçimlerde Harris hakkında olumlu düşünürken, yüzde 41'i ise Trump'ı destekliyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...