Tgrt Haber

Donald Trump'a büyük şok: Seçim ofisine hırsız girdi

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Ağustos 2024 19:42 - Güncelleme : 13 Ağustos 2024 19:47
Donald Trump'a büyük şok: Seçim ofisine hırsız girdi

ABD'nin Cumhuriyetçi Başkan Adayı Donald Trump'ın başına ilginç bir olay geldi. Seçim ofisine hırsız girdiği tespit edilirken polis ekipleri böyle bir durumun nadir görüldüğünü söyledi.

 Virginia eyaletinde yer alan Ashburn’daki Donald Trump​'ın seçim ofisinde hırsızlık​ yapıldı.

ŞAPKALI VE SIRT ÇANTALI

Yetkililer, hırsızlık olayının Trump’ın seçim kampanyası tarafından kiralanan ve aynı zamanda Virginia​ 10. Bölge Cumhuriyetçi Komitesi'nin merkezi olarak hizmet veren bir ofiste meydana geldiğini belirterek, şüphelinin herhangi bir şey çalıp çalmadığını araştırdıklarını ifade etti.
Polis, güvenlik kamerası görüntülerinde şüphelinin ofise zorla girdiğini ve içeride dolaştığını belirtti. Şüphelinin, koyu renk kıyafetler giydiği, şapka taktığı ve sırt çantası taşıdığı aktarıldı.

"NADİR GÖRÜLEN BİR DURUM"

Loudoun Şerifi Mike Chapman yaptığı açıklamada, "Herhangi bir siyasi kampanyanın ya da partinin ofisine zorla girilmesi nadir görülen bir durumdur. Şüphelinin kimliğini tespit etmeye, olayın nedenini araştırmaya ve ne çalınmış olabileceği gibi geride ne bırakılmış olabileceğini de belirlemeye kararlıyız" dedi.
Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Trump’ın seçim ekibi olayla ilgili henüz açıklama yapmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...