Tgrt Haber

Donald Trump’tan Dr. Mehmet Öz itirafı: 'Kilo ver' dediği için yıllarca küs kaldım

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
05 Eylül 2022 13:19 - Güncelleme : 05 Eylül 2022 13:36
Donald Trump’tan Dr. Mehmet Öz itirafı: 'Kilo ver' dediği için yıllarca küs kaldım

ABD’de 2024 yılında yapılacak olan seçimlerde çalışmalarını hızlandıran eski Başkanı Donald Trump yıllar sonra dikkat çeken Mehmet Öz itirafında bulundu. Trump kendisine kilo vermesini tavsiye eden Öz’e kızdığını ve bu yüzden yıllarca küs kaldığını söyledi. 

ABD’de eski Başkan Donald Trump mitinglerine başladı. Cumhuriyetçi Parti tarafından büyük destek alan Trump, Pensilvanya​ eyaletinin senatörlüğü için yarışan ve Türkiye'de de oldukça tanınmış bir isim olan Dr. Mehmet Öz ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.

KİLO VER DEDİĞİ İÇİN DR. ÖZ’E KÜSTÜ

Kendisine ‘kilo vermesini’ söyledikten sonra yıllarca Mehmet Öz ile konuşmadığını söyleyen Trump, konuşma yaptığı yerde “Bu klima pek iyi çalışmıyor. Burası yaklaşık 100 derece. Deli gibi terliyorum. Dr. Öz’ü arayacağım” dedi.

Seyircilere dönerek Dr. Öz ile ilgisini anlatan Trump, Öz’ün kendisini muayene ettikten sonra ‘En az 20-25 kilo vermelisin’ dediğini ve bundan dolayı kızgın olduktan sonra yıllarca konuşmadığını söyledi.

DR. ÖZ’E DESTEK EKLEDİ

76 yaşındaki Trump, Pensilvanya'da desteklediği Dr. Öz ve Mastriano'nun "Amerika'yı yeniden harika yapacağını" belirtti. Ayrıca Öz'ün rakibi Fetterman'ın eroin, kokain, metamfetamin ve fentanil kullandığını ileri sürdü.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...