Tgrt Haber

Dükkanını soymaya gelen hırsızları kurşun yağmuruna tuttu: 1 ölü, 1 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Aralık 2022 21:04 - Güncelleme : 09 Aralık 2022 00:02

Tayland'ın Tak eyaletinde bulunan bir kuyumcuyu soymaya gelen hırsızlar hayatının şokunu yaşadı. Dükkan sahibi kapıyı zincirli kapıyı açmaya çalışan hırsızları pompalı tüfekle kurşun yağmuruna tuttu. Yaşanan o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Tayland​'ın Tak eyaletinde yol kenarında kapalı halde bulunan bir kuyumcu dükkanına motosikletle gelen hırsızlar, dükkanın camını kırdıktan sonra elektrikli testere ile mücevherlerin bulunduğu rafları kesmeye başladı.

Hırsızların tam hedefine ulaşacağı sırada içeriden pompalı tüfeğiyle çıkan dükkan sahibi, hırsızları kurşun yağmuruna tuttu. Ateş altında kalan hırsızlar panik halinde kaçışırken biri kurşunların hedefi oldu.

DÜKKAN SAHİBİ AMATÖR ATIŞ SPORCUSU ÇIKTI

Kurşunların isabet ettiği soyguncu hayatını kaybederken, bir diğer soyguncu da dükkanın ilerisinde çalılık bir bölgede yaralı halde bulundu. Diğer 2 soyguncu ise olay yerine geldikleri motosikletlerden biriyle kaçtı.

Aynı zamanda ödüllü bir amatör atış sporcusu olduğu öğrenilen dükkan sahibi daha sonra gözaltına alınırken, kaçan 2 şüpheli hakkında da yakalama kararı çıkarıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...